vojtaz2 Napisano 28 Luty 2017 Autor Napisano 28 Luty 2017 Na wsi koło Krnova(cz) czeski rolnik ma słup czy lufę? twierdzi że to lufa z tanku :) Obiecałem mu że zidentyfikuje u nas w PL. Pomożecie? Dla mnie to jakiś słup z latarni, cholernie ciężkie i masywne.
vojtaz2 Napisano 28 Luty 2017 Autor Napisano 28 Luty 2017 Na wsi koło Krnova(cz) czeski rolnik ma słup czy lufę? twierdzi że to lufa z tanku :) Obiecałem mu że zidentyfikuje u nas w PL. Pomożecie? Dla mnie to jakiś słup z latarni, cholernie ciężkie i masywne.
vojtaz2 Napisano 28 Luty 2017 Autor Napisano 28 Luty 2017 taka podstawa jakby się ją przykręcało, otworów nie widać taka fotka wyszła
vojtaz2 Napisano 28 Luty 2017 Autor Napisano 28 Luty 2017 Końcówka, brak w środku gwintu tak jak widać na załączonym foto
Luftlander Napisano 28 Luty 2017 Napisano 28 Luty 2017 W/m latarnia żeliwna. Wydaje mi się że gwintu lufy byś nie przeoczył.
vojtaz2 Napisano 1 Marzec 2017 Autor Napisano 1 Marzec 2017 Dokładnie na to też może wyglądać, kumpel strzelił nawet że od jakiejś latarni zasilanej gazem
Pytanie
vojtaz2
Na wsi koło Krnova(cz) czeski rolnik ma słup czy lufę? twierdzi że to lufa z tanku :) Obiecałem mu że zidentyfikuje u nas w PL. Pomożecie? Dla mnie to jakiś słup z latarni, cholernie ciężkie i masywne.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.