Skocz do zawartości
  • 0

Odznaka Za Bój Naziemny Luftwaffe

Saper.17

Pytanie

Napisano

Witam
mam okazje kupić taką odznakę, wydaje się być oryginalna jest to rzekomo wykopek. Czy zgadzacie się zemną że to oryginał? Ile by warto było dać za niż żeby nie przepłacić?
Pozdrawiam

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kolego Saper.17 , 675 wypowiedzi i założonych 105 postów. i jeszcze nie pojełeś by nie zadawać takich pytań ,, Ile by warto było dać za niż żeby nie przepłacić? ,, Wielu ludzi nie trawi takich pytań i konsekwentnie robią sobie jaja pozdarwiam
Napisano
ale czy to taki problem odpowiedzieć na to pytanie ? jeśli ktos jest na bieżąco w temacie to chyba nie jest problemem napisać ile może być warta ta odznaka.
Napisano
Kolego ja Ciebie jak najbardziej rozumiem ale na tym forum takie pytania wzbudzają tylko gniew , złość i ludzie robią sobie drwiny. Więc daruj sobie takie pytania zanim zrazisz do siebie całe otoczenie forum. Pozdrawiam i mimo tylu wpisów wysłanych przez Ciebie bo aż prawie 700 radze przeczytać REGULAMIN FORUM. Pozdrawiam
Napisano
Jak zawsze można liczyć na kolegów z forum dzięki jak dla mnie warta jest 500 zł tylko nikt nie potwierdził mi czy to oryginał ale raczej jest dobra. Jeszcze raz wielkie dzięki
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie