absoolut1989 Napisano 29 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2017 Witam forumowiczów, pytanie jak w temacie. Ciekaw jestem czy ktoś z tego forum mieszka w pobliżu miejscowości Kiernozia. Bądź szperał po polach w tamtych rejonach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 W samej Kiernozi jest kilku ryjących po okolicy - pola niemiłosiernie strzepane, chyba że ktoś zbiera kulki szrapnelowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
absoolut1989 Napisano 29 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2017 UUU szczerze mówiąc to nie takiej odpowiedzi się spodziewałem. Ale mam wrażenie, że w odpowiedzi panie bjar jest żart i drwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Absolutnie nie robię sobie żartów (w tym wypadku). Chcesz, to sprawdzaj, ale pola naprawdę rzepane" od dawna. Teraz trochę gorzej, bo to Łódzkie, a w Łódzkiem - wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
absoolut1989 Napisano 29 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2017 Dzięki za informacje. Okolica wydawała mi się dziewicza, bo z takiej Kiernozi wszędzie daleko, a opowieści przemiłe dla ucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Heheh pod Kierno to ryli już w latach 90-tych, znam dwóch takich pionierów. Generalnie możesz próbować, ale kokosów to już może nie być, albo trzeba się od cholery nachodzić. A dziewiczych miejscówek, to raczej już w tym kraju nie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
absoolut1989 Napisano 29 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2017 Powoli dochodzę do tego samego wniosku, że pozostały ochłapy. Miejsca gdzie jeszcze nikt nie kopał są! I wiem to na pewno, ale jeszcze takiego nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Wszędzie są miejsca, w których nikt nie kopał, tylko trafić takie coraz trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.