armando86 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Witam. Jak w temacie posiadam filiżankę z fastyką czy ktoś może coś więcej o niej mi powiedzieć że wyprodukowana została w Austrii i była używana w urzędach a może się mylę? znaleziona w Warszawie podczas robót ziemnych. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autsajderr68 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Luftlander...a czy czasem ta filiżanka nie jest z DAF - u, a nie z RAD - u, hmm...? Rozczarowujesz mnie ;-) Chyba, że się mylę co do DAF - u...Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 DAF miał takie logohttps://pl.wikipedia.org/wiki/Deutsche_ArbeitsfrontA więc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luftlander Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Pewnie że DAF a nie RAD. Ostatnio z RADem wojowałem to się przykleiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luftlander Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Zastawa z kantyny RAD-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando86 Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 niestety sama:) chłopaki podzielili całą zastawę między sobą mojemu ojcu trafiła się tylko filiżanka:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
armando86
Witam. Jak w temacie posiadam filiżankę z fastyką czy ktoś może coś więcej o niej mi powiedzieć że wyprodukowana została w Austrii i była używana w urzędach a może się mylę? znaleziona w Warszawie podczas robót ziemnych. Pozdrawiam
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.