armando86 Napisano 7 Styczeń 2017 Napisano 7 Styczeń 2017 Witam. Jak w temacie posiadam filiżankę z fastyką czy ktoś może coś więcej o niej mi powiedzieć że wyprodukowana została w Austrii i była używana w urzędach a może się mylę? znaleziona w Warszawie podczas robót ziemnych. Pozdrawiam
Autsajderr68 Napisano 7 Styczeń 2017 Napisano 7 Styczeń 2017 Luftlander...a czy czasem ta filiżanka nie jest z DAF - u, a nie z RAD - u, hmm...? Rozczarowujesz mnie ;-) Chyba, że się mylę co do DAF - u...Pozdr.
armando86 Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Napisano 7 Styczeń 2017 DAF miał takie logohttps://pl.wikipedia.org/wiki/Deutsche_ArbeitsfrontA więc...
Luftlander Napisano 7 Styczeń 2017 Napisano 7 Styczeń 2017 Pewnie że DAF a nie RAD. Ostatnio z RADem wojowałem to się przykleiło.
armando86 Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Napisano 7 Styczeń 2017 niestety sama:) chłopaki podzielili całą zastawę między sobą mojemu ojcu trafiła się tylko filiżanka:(
Pytanie
armando86
Witam. Jak w temacie posiadam filiżankę z fastyką czy ktoś może coś więcej o niej mi powiedzieć że wyprodukowana została w Austrii i była używana w urzędach a może się mylę? znaleziona w Warszawie podczas robót ziemnych. Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.