Panzergrenadier Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 no ja myślę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 2 Maj 2004 Autor Share Napisano 2 Maj 2004 Prezydent Ryszard Kaczorowski objął honorowy patronat nad Bzurą 2004. Szukamy odpowiedniego auta dla Pana Prezydenta, bo dwa sokoły do asysty już sa:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 Trzeba mu dać tego Fiaciora 508. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 apropos tego gwałcenia mongo... A JA COS WIEM!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 A co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 a no po polskiej stronie będzie sanitariuszka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Witam Kamerade!Mój pierwszy post i widzę że macie tu ostro(ciupcianie, noszenie na bagnetach :P)A tak poza tym Panzergrenadier to mój Obergefreiter :)Ostro to będzie jak przesadzę z prochem na ładunki na ten Wasz kolorowy bunkier ;)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Rozmawiałeś z Mecenasem i pozwolił go ukruszyć? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 w tym problem ze nie pozwolił go nawet podrapać a ja już takiego kumulanta robiłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Jak się bunkier choć trochę ukruszy lub podrapie to saperki i bagnety pójdą ostro w ruch! I Brownig też, choć nie strzela, ale 9,5 kg waży więc dostać takim w hełm to dość średnia przyjemność. O to mogę Was akurat w 100% zapewnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 czyzby powiało groźbą .... :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 ja to już nawet zostałem ostrzeżony na gadu gadu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 Zapraszam na strone Bzury www.bzura2004.prv.pl - sa już komunikaty i warunki uczestnictwa.Ps. Szukamy zdolnego tłumacza do przetłumaczenia strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Oj chyba jestem za młody :-((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Mogę pomóc przy tłumaczeniu.PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 strona fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Tylko na jakie języki - mogę zaoferować angielski i ewentualnie chorwacki :-)PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 ja tylko łacine podwórkową :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boro Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 ...a ja staropoznański slang z Jeżyc"... :)))))))))))))0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 a słownik dzie można kupić? :PPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 eeee Prezydenta w PF 508 ??? Mało jest pięknych, starych limuzyn w Polsce? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Żeby spór rozwiązać nadmienię że Prezydent przyjedzie samochodem marki Volvo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek2 Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 czyli jednak Borowiki wygrały ???? hien ???/szadeee....Schrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Nie borówki :))))))))))))))Cytując Pana Prezydenta (cytat z 1.07.2004) - Oni nadają sie jedynie żeby samochodu pilnować. kon.cyt.Wygrał zdrowy rozsądek - w końcu ma już 85 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 Dawać snajpera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.