IGOR2000 Napisano 2 Listopad 2016 Autor Share Napisano 2 Listopad 2016 witam. czy taki defekt zdaża się często? dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGOR2000 Napisano 2 Listopad 2016 Autor Share Napisano 2 Listopad 2016 zd.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekpokor Napisano 3 Listopad 2016 Share Napisano 3 Listopad 2016 Czy często to trzeba by popytać w mennicy,jak sądzę maszyny mają precyzyjne i chyba nie są nastawieni na produkcję złomu więc powinni unikać niedorubek.Poprostu ta monetka przeleciała" jakoś przez kontrolę końcową produktu, trafiła do obiegu i pewnie prędzej czy później byłaby z niego wyeliminowana.Myślę,że nominał odpowiada wartości destruktu.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 3 Listopad 2016 Share Napisano 3 Listopad 2016 Co do wartości, to na pewno nie jest to 10gr tylko parę złotych więcej. Są tacy co takie destrukty zbierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Listopad 2016 Share Napisano 3 Listopad 2016 a ja z innej beczki: czy Panowie potrafią czytać ze zrozumieniem?chyba pytanie IGOR2000 jest dość precyzyjne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 4 Listopad 2016 Share Napisano 4 Listopad 2016 Do autora postu to jest rzadki defekt,a raczej destrukt.Ja osobiście pierwszy raz widzę taką monetkę.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 4 Listopad 2016 Share Napisano 4 Listopad 2016 Tyfus ale odpowiedź może być w rozszerzonej wersji tego regulamin nie zabrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.