mauser30 Napisano 21 Październik 2016 Autor Napisano 21 Październik 2016 trudno mi powiedzieć czy to element jakiejś biżuterii czy część jakiegoś zegarka kieszonkowego... na pierwszy rzut oka wyglądał jak jakiś kapsel na zawiasie. Może ktoś spotkał się z czymś takim???
mauser30 Napisano 23 Październik 2016 Autor Napisano 23 Październik 2016 żeby utwierdzić Was w waszych teoriach :) jeszcze zdjecie z takiej perspektywy;
Erih Napisano 22 Październik 2016 Napisano 22 Październik 2016 Podaj wymiar, ale na moje oko to pokrywka cybucha fajki.
mauser30 Napisano 23 Październik 2016 Autor Napisano 23 Październik 2016 rozumiem że to pokrywka główki fajki niemieckiej(myśliwskiej)??
allegrowicz67 Napisano 22 Październik 2016 Napisano 22 Październik 2016 Cybuch (z tureckiego czubuk) podłużna, rurkowata część fajki łącząca główkę z ustnikiem".http://www.wikiwand.com/pl/Fajka
Pytanie
mauser30
trudno mi powiedzieć czy to element jakiejś biżuterii czy część jakiegoś zegarka kieszonkowego... na pierwszy rzut oka wyglądał jak jakiś kapsel na zawiasie. Może ktoś spotkał się z czymś takim???
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.