Cronos Napisano 9 Wrzesień 2016 Autor Napisano 9 Wrzesień 2016 Witam. Mam parę starych książek i atlasów do sprzedaży. Czy mógł by mi ktoś podać link do jakiegoś portalu lub czegoś gdzie wycenili by książki?
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2016 Napisano 9 Wrzesień 2016 Wcale nie złośliwie- A + cena minimalna.
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2016 Napisano 9 Wrzesień 2016 Na papier" trzeba znaleźć amatora... Co to za książki?
Cronos Napisano 12 Wrzesień 2016 Autor Napisano 12 Wrzesień 2016 Wielka Wojna - Dąbrowskiego, jednotomowe wydanie, stan średni plus. Stielers Hand-Atlas z 1930/31 w bardzo ładnym stanie. Duże wydanie w sensie mapy na jednym arkuszu, nie dzielone. Dziwne wydanie bo nigdzie na necie nie mogę go znaleźć. Do tego F.Heindrich i W. Schmidt, jakiś przetłumaczony na polski atlas świata wydany w Wiedniu w 1919. Stan niestety średni, okładki i strony luzem, ale strony czyste i nie pogięte. Nie zbieram książek historycznych a komuś się mogą bardziej przydać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.