Cronos Napisano 9 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Witam. Mam parę starych książek i atlasów do sprzedaży. Czy mógł by mi ktoś podać link do jakiegoś portalu lub czegoś gdzie wycenili by książki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2016 Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Wcale nie złośliwie- A + cena minimalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2016 Share Napisano 9 Wrzesień 2016 Na papier" trzeba znaleźć amatora... Co to za książki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 12 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Wielka Wojna - Dąbrowskiego, jednotomowe wydanie, stan średni plus. Stielers Hand-Atlas z 1930/31 w bardzo ładnym stanie. Duże wydanie w sensie mapy na jednym arkuszu, nie dzielone. Dziwne wydanie bo nigdzie na necie nie mogę go znaleźć. Do tego F.Heindrich i W. Schmidt, jakiś przetłumaczony na polski atlas świata wydany w Wiedniu w 1919. Stan niestety średni, okładki i strony luzem, ale strony czyste i nie pogięte. Nie zbieram książek historycznych a komuś się mogą bardziej przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.