pająk Napisano 30 Sierpień 2016 Autor Napisano 30 Sierpień 2016 Ale na czołgową chyba za mała. Wymiary 20x30 cm, grubość płyty około 8 mm. Wizualnie kojarzy mi się z o wiele większym wydechem T-34 dlatego zastanawiam się czy to od pojazdu.
pająk Napisano 1 Wrzesień 2016 Autor Napisano 1 Wrzesień 2016 Dzięki wielkie za pomoc. Będę się starał dopasować do ciągnika rolniczego. Tak dla pewności, bo faktycznie do takiej maszyny się nadaje.
esterendensen Napisano 31 Sierpień 2016 Napisano 31 Sierpień 2016 Tak,zgadza się.Obok wlewu oleju jest też miejsce na miarkę poziomu oleju.Taki lub bardzo podobny dekiel jest w traktorze Zetor 25 zdaje się
pająk Napisano 30 Sierpień 2016 Autor Napisano 30 Sierpień 2016 Ale na czołgową chyba za mała. Wymiary 20x30 cm, grubość płyty około 8 mm. Wizualnie kojarzy mi się z o wiele większym wydechem T-34 dlatego zastanawiam się czy to od pojazdu.
pająk Napisano 30 Sierpień 2016 Autor Napisano 30 Sierpień 2016 Ślady okopcenia od wewnętrznej strony. Jak mi ktoś napisze że od pieca c.o. to mam niefart, wiozłem to 300 km z innymi dziwnymi gratami.
Pytanie
pająk
Ale na czołgową chyba za mała. Wymiary 20x30 cm, grubość płyty około 8 mm. Wizualnie kojarzy mi się z o wiele większym wydechem T-34 dlatego zastanawiam się czy to od pojazdu.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.