Tomasz70 Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2016 Jeśli komuś umknęło - polecam, naprawdę warto, mimo pierwszego wydania w 1985.Wspomnienia napisane bardzo dobrym, barwnym językiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Sierpień 2016 Share Napisano 1 Sierpień 2016 Właśnie widziałem reklamę w papierzanym odkrywcy i myślę czy kupić.Jak wypada w porównaniu do - http://odkrywca.pl/soldat-frontowa-prawda-w-opowiesci-szeregowego-zolnierza-armii-czerwonej,716106.html? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 2 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2016 Nikulin jest bezkonkurencyjny, mimo to Abdulina też dobrze się czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Wrzesień 2016 Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Kupiłem i po przeczytaniu nie żałuje inwestycji.Choć czuć gdzieniegdzie nieco bajdurzenia i do wirtuoza Nikulina sporo brakuje to i tak warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.