czarny bocian Napisano 12 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2016 panowie chowajcie papierowe tuby i saletre :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 12 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2016 http://fakty.interia.pl/polska/news-wielka-akcja-cbsp-skonfiskowano-materialy-wybuchowe,nId,2234749 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Lipiec 2016 Share Napisano 12 Lipiec 2016 Niech zaczną wsadzać rolników za nawozy sztuczne - statystyki by się podniosły i to znacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
didi Napisano 12 Lipiec 2016 Share Napisano 12 Lipiec 2016 W takim razie wystarczy że znajdą aceton i perhydrol i już może być ciepło. Spora część z nas posiada takie substancje do konserwacji. Do tego zapałki, cukier, saletra, parę kabelków, bateria i już gotowy nowy Brunon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsam20 Napisano 12 Lipiec 2016 Share Napisano 12 Lipiec 2016 Ja kupiłem tylko w tym roku 2 tony saletry amonowej. Też mam się bać? Głupota w tym kraju sięga już zenitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 12 Lipiec 2016 Share Napisano 12 Lipiec 2016 Przyznaj się bsam20 , amatol kręcisz :) ? Jak się przyznasz, krócej będziesz siedział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsam20 Napisano 13 Lipiec 2016 Share Napisano 13 Lipiec 2016 Tylko jak ją teraz z pola wyzbieram?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 13 Lipiec 2016 Share Napisano 13 Lipiec 2016 Zasiej jako poplon zapalniki i po ptakach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.