tankietka Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 Zgodnie z zapisami ustawy o ochronie danych osobowych wnoszę o usunięcie moich danych osobowych związanych z utworzonym i prowadzonym na forum kontem. Proszę o potwierdzenie przyjęcia wniosku oraz poinformowanie mnie o ich usunięciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Nie ma to tamto...Ale, z ciekawości- a kto i gdzie ma przybić pieczątkę Wpłynęło... "?Proponuję, żebyś się z Administratorem strony skontaktował, a nie oświadczyny na Głównym dawał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Sprawi problem - bo nie są kurierami/chlopcami na posyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankietka Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 Ja przekazałem Państwu swój wniosek, co z nim zrobicie, to wasza sprawa. Oczekuje wyłącznie jego realizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Ale Ustawę czytałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Widzę, że nie łapiesz - wytlumacze ponownie. Taką prośbę kieruj na adres bocian@odkrywca.pl My niczego nie przyjęliśmy od Ciebie i nie mamy zamiaru tego robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.