tankietka Napisano 11 Lipiec 2016 Autor Napisano 11 Lipiec 2016 Zgodnie z zapisami ustawy o ochronie danych osobowych wnoszę o usunięcie moich danych osobowych związanych z utworzonym i prowadzonym na forum kontem. Proszę o potwierdzenie przyjęcia wniosku oraz poinformowanie mnie o ich usunięciu.
Czlowieksniegu Napisano 11 Lipiec 2016 Napisano 11 Lipiec 2016 Nie ma to tamto...Ale, z ciekawości- a kto i gdzie ma przybić pieczątkę Wpłynęło... "?Proponuję, żebyś się z Administratorem strony skontaktował, a nie oświadczyny na Głównym dawał...
woytas Napisano 12 Lipiec 2016 Napisano 12 Lipiec 2016 Sprawi problem - bo nie są kurierami/chlopcami na posyłki.
tankietka Napisano 12 Lipiec 2016 Autor Napisano 12 Lipiec 2016 Ja przekazałem Państwu swój wniosek, co z nim zrobicie, to wasza sprawa. Oczekuje wyłącznie jego realizacji.
woytas Napisano 12 Lipiec 2016 Napisano 12 Lipiec 2016 Widzę, że nie łapiesz - wytlumacze ponownie. Taką prośbę kieruj na adres bocian@odkrywca.pl My niczego nie przyjęliśmy od Ciebie i nie mamy zamiaru tego robić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.