kampania wrześniowa Napisano 5 Lipiec 2016 Autor Napisano 5 Lipiec 2016 Witam, kupiłem se na olx stary pistolet czarnoprochowy-kapiszonowy w słabym stanie. Wstępnie go oczyściłem w occie potem jeszcze wrzucę do elektrolizy. Zależy mi na dorobieniu do niego rączki i rozruszaniu czego się da. chciałbym, aby rączka była identyczna jak w oryginale, a nie wiem jak ją do robić (wymiary, czy drewno musi być z orzecha, czy też robili z innego) Z góry dziękuję za pomoc.
kampania wrześniowa Napisano 5 Lipiec 2016 Autor Napisano 5 Lipiec 2016 Aha jeszcze jeżeli chodzi o fotki to daję linka: http://olx.pl/oferta/stary-pistolet-czarnoprochowy-wykopek-CID767-ID3vkFx.htmlPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:51 05-07-2016
vis1939 Napisano 5 Lipiec 2016 Napisano 5 Lipiec 2016 Se kupiłeś padlinę i po jaką cholerę jeszcze pogłębiasz wżery moczeniem w occie?Co do rekonstrukcji to dorabianie czegokolwiek do takiego trupa całkowicie mija się z celem i efekt może być tylko żenujący.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.