maciekszprotawa Napisano 3 Czerwiec 2016 Autor Napisano 3 Czerwiec 2016 Ustrzeliłem pod Pragą coś takiego. Jakieś doświadczenia z tym autem macie? Zainteresował mnie. Podejrzewam, że nigdy nie będzie mnie stać na coś takiego :D
Hansdekawka Napisano 3 Czerwiec 2016 Napisano 3 Czerwiec 2016 I tu się mylisz kolego.Jak będziesz bardzo chciał, to będziesz miał!Też tak kiedyś myślałem , marząc o starym motocyklu (jakimkolwiek przedwojennym { nawet nie śmiąc marzyć o Indianie}).Koleś powiedział mi,że jak będę chciał, to będę miał.Powiedziałem mu,że przecież ja chcę.A on na to: Zbyt słabo chcesz! Musisz mocno chcieć!!!Potem zrozumiałem co miał na myśli.Teraz mam 8 motocykli.Zgadnij czy mam Indiana :)
szutnik Napisano 3 Czerwiec 2016 Napisano 3 Czerwiec 2016 Masz rację Hans- wystarczy chcieć:) Kiedyś załatwiłem koledze kompletnego Puch'a za free . ps. Indianę pewnie masz :) ale Podolska to już raczej nie :)
Hansdekawka Napisano 4 Czerwiec 2016 Napisano 4 Czerwiec 2016 Podolsk nigdy nie był obiektem moich westchnień .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.