Hebda Napisano 17 Maj 2016 Autor Napisano 17 Maj 2016 Rowerek typowy wiejski skladak,osprzet rometa,Piasty kojarza mi sie przez te motylki z pepikami,ale najbardziej zastanawia mnie rama,ze znaczka zostala lysa plakietka
misiek_81 Napisano 10 Lipiec 2016 Napisano 10 Lipiec 2016 uwielbiam rowery w takim stanie :) jakie masz plany wobec niego?
IdeL Napisano 12 Lipiec 2016 Napisano 12 Lipiec 2016 Ja tej, ja tej, jak mogłeś? Szkoda go, w ogóle nie zastanawiałbym się ani minuty, gdybym znalazł coś takiego. Na takiej kolarce (po odbudowie) to się dopiero fajnie jeździ. Szkoda...
IdeL Napisano 11 Lipiec 2016 Napisano 11 Lipiec 2016 Szosówka Favorit. To był kiedyś bardzo dobry rower. Jeśli jest to rozmiar pod 27/28" (podaj wymiary), to rama ma niemałą wartość. Warto dać do piachu, lakieru, założyć przerzutkę i support shimano ... i jeszcze będzie rowerek jak marzenie.
Hebda Napisano 13 Lipiec 2016 Autor Napisano 13 Lipiec 2016 Sprawna używka mniej warta niż odbudowa.Został w krzakach.
Hebda Napisano 17 Maj 2016 Autor Napisano 17 Maj 2016 Rowerek typowy wiejski skladak,osprzet rometa,Piasty kojarza mi sie przez te motylki z pepikami,ale najbardziej zastanawia mnie rama,ze znaczka zostala lysa plakietka
Hebda Napisano 17 Maj 2016 Autor Napisano 17 Maj 2016 Taki kartofel..Z 10 lat jak nie wiecej ktos pogonil go w krzaki,ale rama jeszcze zdrowa
Hebda Napisano 17 Maj 2016 Autor Napisano 17 Maj 2016 I wazonik strychowka.Gdzies takie widzialem ale starosc nie radosc-nie pamietam
IdeL Napisano 14 Lipiec 2016 Napisano 14 Lipiec 2016 Ja bym go od razu łyknął, tylko strach coś zaproponować, bo Tyfus znowu mi przyśle palec do pogrożenia, że jakoweś handle uskuteczniać próbuję. ;D
Pytanie
Hebda
Piasty kojarza mi sie przez te motylki z pepikami,ale najbardziej zastanawia mnie rama,ze znaczka zostala lysa plakietka
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.