vojtaz2 Napisano 16 Kwiecień 2016 Autor Napisano 16 Kwiecień 2016 Witam, identyfikacje robię dla znajomego Andrzeja L. który ekshumuje żołnierzy dla volksbundu czy jakoś tak, zaproponowałem identyfikacje na odkrywcy i się zgodził. Wiem że jest tu wielu znawców więc pomóżcie
Bartek102 Napisano 17 Kwiecień 2016 Napisano 17 Kwiecień 2016 Landesschutzen : 8 kompania , 22 batalion z XIII okręgu
vojtaz2 Napisano 16 Kwiecień 2016 Autor Napisano 16 Kwiecień 2016 Witam, identyfikacje robię dla znajomego Andrzeja L. który ekshumuje żołnierzy dla volksbundu czy jakoś tak, zaproponowałem identyfikacje na odkrywcy i się zgodził. Wiem że jest tu wielu znawców więc pomóżcie
abcd Napisano 18 Kwiecień 2016 Napisano 18 Kwiecień 2016 http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/LandschtzBat/LandschtzBat822-R.htm
Pytanie
vojtaz2
Witam, identyfikacje robię dla znajomego Andrzeja L. który ekshumuje żołnierzy dla volksbundu czy jakoś tak, zaproponowałem identyfikacje na odkrywcy i się zgodził. Wiem że jest tu wielu znawców więc pomóżcie
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.