kopacz18-82r Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Napisano 15 Kwiecień 2016 wygląda jak płyta z włazami ewakułacyjnymi .zewn. średnica włazów +/-60cm.w środku charakterystyczne pokrętła - nie wiem czy od kompletu.
fuks_ag Napisano 6 Wrzesień 2016 Napisano 6 Wrzesień 2016 może to oznaczone jako lufter http://www.panzerpunkt.info/panzers/1_panther/011_panther.jpg
kopacz18-82r Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Napisano 5 Wrzesień 2016 coś nie mam szczęścia do id na forum mimo że @ dosałem sporo wiadomości z zapytaniem gdzie to i za ile. podbijam. może ktoś coś.
Por. Wojas Napisano 5 Wrzesień 2016 Napisano 5 Wrzesień 2016 Bo są tacy co wiedzą, ale nie powiedzą. Ważne, by od przysłowiowego frajera" wyrwać za grosze.
kopacz18-82r Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Napisano 5 Wrzesień 2016 jest dość daleko odemnie a tak na szybko nie dało się głębiej łapy wsadzić żeby foto zrobić - dołem płynie rzeczka. cała nadzieja w tych pokrętłach" są dość specyficzne.
Pytanie
kopacz18-82r
wygląda jak płyta z włazami ewakułacyjnymi .
zewn. średnica włazów +/-60cm.
w środku charakterystyczne pokrętła - nie wiem czy od kompletu.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.