Jest to zegarek kieszonkowy po moim pradziadku chciałam się dowiedzieć czegoś więcej o nim - z jakiego okresu pochodzi, gdzie był wyprodukowany i z czego jest, nie wiem czy jest to czyste srebro - mam wątpliwości Zegarek nie ma szkiełka Czy ktoś wie gdzie w Warszawie mogłabym go naprawić - zegarek nie chodzi, brak wskazówki sekundnika i minutowej
Na kopercie napis Ancre Ligne Droite 15 kamieni Remontoir Qualite Boutte Na wewnętrzne stronie koperty próba? 0,875 pod spodem cyfra 84 numer seryjny (?)417783
PS proszę o skasowanie mojego wcześniejszego zablokowanego posta, ja nie widzę takiej opcji na forum
Pytanie
mi29
Witam
Jest to zegarek kieszonkowy po moim pradziadku chciałam się dowiedzieć czegoś więcej o nim - z jakiego okresu pochodzi, gdzie był wyprodukowany i z czego jest, nie wiem czy jest to czyste srebro - mam wątpliwości
Zegarek nie ma szkiełka
Czy ktoś wie gdzie w Warszawie mogłabym go naprawić - zegarek nie chodzi, brak wskazówki sekundnika i minutowej
Na kopercie napis Ancre Ligne Droite 15 kamieni
Remontoir
Qualite Boutte
Na wewnętrzne stronie koperty próba? 0,875 pod spodem cyfra 84
numer seryjny (?)417783
PS proszę o skasowanie mojego wcześniejszego zablokowanego posta, ja nie widzę takiej opcji na forum
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.