WybawCa Napisano 23 Marzec 2016 Autor Napisano 23 Marzec 2016 Witam wpadlo mi cos dziwnego podobnego do fajki lub klamki napewno sie myle ale moze ktos cos widzial podobnego za wszelkie informacje mile widziane z gory dziekuje i pozdrawiam
WybawCa Napisano 23 Marzec 2016 Autor Napisano 23 Marzec 2016 Witam wpadlo mi cos dziwnego podobnego do fajki lub klamki napewno sie myle ale moze ktos cos widzial podobnego za wszelkie informacje mile widziane z gory dziekuje i pozdrawiam
traficc Napisano 23 Marzec 2016 Napisano 23 Marzec 2016 wygląda raczej jak rączka od laski, ale jakaś mała
tyfus Napisano 23 Marzec 2016 Napisano 23 Marzec 2016 rączki od lasek miały różną wielkość i kształt...http://antyki.skarbykultury.pl/meble-stylowe/laska/2010/03/
Erih Napisano 24 Marzec 2016 Napisano 24 Marzec 2016 Nie, wielkość pasuje do laseczki takiej bardziej dekoracyjnej". Mógłby to być też uchwyt parasolki, ale raczej to pierwsze.
Pytanie
WybawCa
Witam wpadlo mi cos dziwnego podobnego do fajki lub klamki napewno sie myle ale moze ktos cos widzial podobnego za wszelkie informacje mile widziane z gory dziekuje i pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.