storck1 Napisano 1 Marzec 2016 Autor Napisano 1 Marzec 2016 Witam,Proszę o pomoc w identyfikacji poniższego przedmiotu. Na początku myślałem, że to pruska blaszka, ale po konsultacji padła sugestia, że to numerek z pralni Wehrmachtu.Zależy mi zwłaszcza na rozszyfrowaniu 1 i 3 wersu oraz przeznaczenia blaszki. Pozdrawiam serdecznie,Storck1
bjar_1 Napisano 1 Marzec 2016 Napisano 1 Marzec 2016 To teraz już wystawisz na allegro z prawidłowym opisem? Cenę zmniejszysz? Bo od 199 złotych, to słabo trochę.
storck1 Napisano 1 Marzec 2016 Autor Napisano 1 Marzec 2016 Dzięki wszystkim za odpowiedzi ;) Całe życie się człowiek uczy. bjar_1 - po Twoim Tuchhose internet sporo wypluł ;)Zwyczajna marka mundurowa. Ciekaw jestem tylko czy oznaczenie na górze to magazyn czy jednostka.Ps. Jak za taką markę to cena była razem ze spodniami :P
Pytanie
storck1
Witam,
Proszę o pomoc w identyfikacji poniższego przedmiotu. Na początku myślałem, że to pruska blaszka, ale po konsultacji padła sugestia, że to numerek z pralni Wehrmachtu.
Zależy mi zwłaszcza na rozszyfrowaniu 1 i 3 wersu oraz przeznaczenia blaszki.
Pozdrawiam serdecznie,
Storck1
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.