DanielDz Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Prośba o pomoc w id, jest to spore, ma około 7x10cm, z tyłu płaska, ciężka. Widoczne napisy najpewniej cyrylicą nad obiema bocznymi postaciami i na książce trzymanej przez postać główną. Widziałem raz podobną lecz totalnie nie z tym motywem.
DanielDz Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Prośba o pomoc w id, jest to spore, ma około 7x10cm, z tyłu płaska, ciężka. Widoczne napisy najpewniej cyrylicą nad obiema bocznymi postaciami i na książce trzymanej przez postać główną. Widziałem raz podobną lecz totalnie nie z tym motywem.
DanielDz Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Dzięki, pod tym hasłem wyskoczyło kilka Carskich, raczej mniejszych ale to zapewne jest ten trop.
Question
DanielDz
Prośba o pomoc w id, jest to spore, ma około 7x10cm, z tyłu płaska, ciężka. Widoczne napisy najpewniej cyrylicą nad obiema bocznymi postaciami i na książce trzymanej przez postać główną. Widziałem raz podobną lecz totalnie nie z tym motywem.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.