DanielDz Napisano 20 Luty 2016 Autor Napisano 20 Luty 2016 Prośba o pomoc w id, jest to spore, ma około 7x10cm, z tyłu płaska, ciężka. Widoczne napisy najpewniej cyrylicą nad obiema bocznymi postaciami i na książce trzymanej przez postać główną. Widziałem raz podobną lecz totalnie nie z tym motywem.
DanielDz Napisano 20 Luty 2016 Autor Napisano 20 Luty 2016 Prośba o pomoc w id, jest to spore, ma około 7x10cm, z tyłu płaska, ciężka. Widoczne napisy najpewniej cyrylicą nad obiema bocznymi postaciami i na książce trzymanej przez postać główną. Widziałem raz podobną lecz totalnie nie z tym motywem.
DanielDz Napisano 20 Luty 2016 Autor Napisano 20 Luty 2016 Dzięki, pod tym hasłem wyskoczyło kilka Carskich, raczej mniejszych ale to zapewne jest ten trop.
Pytanie
DanielDz
Prośba o pomoc w id, jest to spore, ma około 7x10cm, z tyłu płaska, ciężka. Widoczne napisy najpewniej cyrylicą nad obiema bocznymi postaciami i na książce trzymanej przez postać główną. Widziałem raz podobną lecz totalnie nie z tym motywem.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.