krank Napisano 17 Luty 2016 Napisano 17 Luty 2016 Nie wiem czy było, ale strona mi się podoba. można wybrać dwa dowolne wykrywacze i bez męki porównać wszystkie dane techniczne. Jest też zasięg na 25 centów. http://metaldetectorreviews.net/detectors/http://metaldetectorreviews.net/detectors/compare.php?x=211&y=58Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 20:40 17-02-2016
IdeL Napisano 17 Luty 2016 Napisano 17 Luty 2016 Jakaś lipa. W różnych rodzajach gruntu różnie będzie dla różnych wykrywaczy. Porównanie GTI2500 do F70, to jakieś Miszczostwo Świata". Wyników dla Eagle Spectrum i XLT, w ogóle nie warto komentować... Jakiś Miszcz to porównanie poczynił w niewiadomym celu.
krank Napisano 17 Luty 2016 Autor Napisano 17 Luty 2016 IdeL to jest porównywarka danych technicznych a nie wyznacznik zasięgu danego wykrywacza. Nie wiem co w tym Ci nie pasuje, celem strony porównywarki jest szybkie skuteczne porównanie budowy oraz funkcji.
IdeL Napisano 17 Luty 2016 Napisano 17 Luty 2016 Jestem zdania, że lepiej byłoby gdyby ograniczyli tę stronę do prównywarki cen oraz zupełnie podstawowych danych technicznych - tj.:poboru prądu; rodzaju zasilania; typów sond dostępnych w sprzedaży oraz ... ceny. No, bo już opisy, z których wynika, że Terka-30 jest głębsza od 70-tki - niezapomniane. :)))Zresztą takich kwiatów Ci tam dostatek.Chyba twórca podczas testów przeholował z wodą ognistą lub nawąchał się jakichś grzybków. :D
IdeL Napisano 17 Luty 2016 Napisano 17 Luty 2016 Za ostro poleciałem z ceną". :) Się mi rozpędziło. :/
saku39 Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Jeśli chodzi o parametry które są najważniejsze dla osób które szukają porównań (szczególnie początkujących) to zrobił się bigos i sporo rodzynków ;-) Mogli sobie to darować bo pomysł generalnie fajny
xdzieciolx Napisano 19 Luty 2016 Napisano 19 Luty 2016 Ciekawe jest to że E-track ma taki sam zasięg jak kanarek 350. Dość ciekawa strona, ale niestety twórca nie przyłożył się rzetelnie do jej stworzenia.
IdeL Napisano 19 Luty 2016 Napisano 19 Luty 2016 Mam wrażenie, że to jakaś niezbyt przemyślana kryptoreklama Garretta. :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.