michroz Napisano 16 Luty 2016 Autor Share Napisano 16 Luty 2016 http://www.tygodnikzamojski.pl/artykul/68986/mauser-w-debie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Luty 2016 Share Napisano 16 Luty 2016 Nie można też wykluczyć, że schował go tam jakiś żołnierz"znaleźć żołnierza i postawić go przed sądem !!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 16 Luty 2016 Share Napisano 16 Luty 2016 Może jakiś snajper przysnął na dębie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi94 Napisano 17 Luty 2016 Share Napisano 17 Luty 2016 Tak więc chłopaki szukając nie patrzmy tylko pod nogi ale i na drzewa ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojo44 Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Kiedyś jak byłem w Drzonowie koło Zielonej Góry widziałem w miejscowym muzeum MG 42 które wrosło w pień drzewa.Tak mnie zastanawia czy dałoby się usunąć tego Mausera z drzewa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Pewnie, że by się dało - z drzewem najlepiej.Ciekawy wątek na podobne tematy już był na O.http://odkrywca.pl/mg-34-schowana-w-drzewie,652778.htmlA przy okazji - nie opierajcie swoich rowerów o drzewa w czasie poszukiwań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Ten debaczek nie wygląda na wiekowego,wieć pewnie gdy wyrastał razem z nim wyrósł i mauserek i wrósł w niego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 A nie..przepraszam...to konar :P Moje niedoczytanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.