pawlikos16 Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Witam moje pytania:Posiadam gareta 350 z cewką DD, jest szansa wstawienia mu jakieś innej cewki w celu głębszego poszukiwania w lesie?? jeśli tak to jaka cewka??Czy lepiej zainwestować w inną wykrywkę? Jeśli tak to jaki sprzęt, przedział cenowy 2000złz góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 jesli chcesz kopac głęboko i w lesie,to myśle ze najlepszym wyborem w tym przedziale cenowym bedzie nasz Rutus proxima lub argo...za te same pieniadze jest tez nowy whites treasure pro,tez ponoc głęboki,godny przeciwnik rutusa,,ale jeszcze w sieci malo opinii na jego temat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlikos16 Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 chodzi mi tutaj głównie o militarkę, uwazasz ze Rutus sprosta oczekiwaniom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 jasne że tak,tym bardziej że rutus posiada tryb dynamiczny na drobne przedmioty kolorowe,a także tryb statyczny przystosowany typowo do głębokich poszukiwan żalaztwa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlikos16 Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 a jeśli chodzi o cewke do do garetta 350 to jaka na militarkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlikos16 Napisano 12 Luty 2016 Autor Share Napisano 12 Luty 2016 Proszę o pomoc!poszukuje wykrywki na większe głębokości, chodzi głównie o militarkę, poszukiwania po lesie.Przedział cenowy do 3000złCo polecacie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 ciężko poczytać?Setki takich wątków było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 jeszcze rano miało byc do 2000 zł..teraz juz DO 3000 ZL..Powtarzam Ci,zakup Rutusa a napewno sie nie zawiedziesz i tysiak w kieszeni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancover Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Jeśli chcesz wydać 3000 to rozważ zakup XP Gold maxa. Nema co porównywać z ACE 350. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Yhmy...Militarka ? Szukaj smętka z dużą cewką i tyle w temacie. A rutusa na złom byle nie cewka DD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 Whites XL Pro/6000/5900 i długo, długo nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 12 Luty 2016 Share Napisano 12 Luty 2016 IdeL nie wiem czy polecanie Whites XL Pro/6000/5900 jest dobrym pomysłem dla niedoświadczonej osoby, już widzę nowe tematy na forum w6000 problem instrukcja itp jak ustawićMoje typy do 2000zl-HS3-Argo3 z cewka 29cc jednak statyk w rutusie to nie to samo co u whitsa-Whites XL Pro/6000/5900Dla doświadczonej osoby kolejność będzie inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 13 Luty 2016 Share Napisano 13 Luty 2016 Dlaczego? Whites jest prostszy w obsłudze od Smętka i do tego duuuuużo skuteczniejszy. Tam nic wielkiego do nastawiania nie ma, a grunt w każdym trzeba zestroić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 13 Luty 2016 Share Napisano 13 Luty 2016 Whitsy to najlepsze wykrywacze mają najlepszy zasięg że wszystkich producentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 13 Luty 2016 Share Napisano 13 Luty 2016 Cos te Whitsy jednak w sobie mają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 13 Luty 2016 Share Napisano 13 Luty 2016 IdeL przecież smętek to budowa cepa, raz drugi trzeci w teren o ile nie wyląduje na pobliskiej sośnie to tam za bardzo też nie ma co ogarniać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 14 Luty 2016 Share Napisano 14 Luty 2016 O jakiej Ty militarce mówisz? Mamy 2016r, smętek nie pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 14 Luty 2016 Share Napisano 14 Luty 2016 Powiem tak , na temat gareta 350 z cewką dd , posiadam jego i nie raz potrafi mnie zaskoczyć , moi znajomi mają , rutusy , xp ,whites, deus itd.; i powiem szczerze że gorszy nie jestem , może żelastwo i łapią głębiej , ale ja powtarzam , dużo zależy od miejsca , więc garet jeszcze ze mną zostanie na parę lat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 14 Luty 2016 Share Napisano 14 Luty 2016 Kriczer,a w XL Pro jest co ogarniać? To też prosty (w obsłudze) wykrywacz. Ustawiasz tryb pracy, czułość, stroisz grunt i hajda szukać.Wszystko na potencjometrach, więc kręci się tym jak w starym radiu. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil222 Napisano 17 Luty 2016 Share Napisano 17 Luty 2016 Hej Atylla, popieram Cię nie ma co ujmować Garrettom, bo też są dobre. Sam osobiście dwa lata temu zmieniłem ze 150 na 350 w wykrywaczmetali.net i powiem wam,że na pewno nie pozbędę się go tak szybko.A to prawdą jest też, że wiele zależy od gruntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.