Skocz do zawartości

wykrywacz po poszukiwań w lesie

pawlikos16

Rekomendowane odpowiedzi

Witam moje pytania:
Posiadam gareta 350 z cewką DD, jest szansa wstawienia mu jakieś innej cewki w celu głębszego poszukiwania w lesie?? jeśli tak to jaka cewka??
Czy lepiej zainwestować w inną wykrywkę? Jeśli tak to jaki sprzęt, przedział cenowy 2000zł

z góry dzięki za odpowiedzi

jesli chcesz kopac głęboko i w lesie,to myśle ze najlepszym wyborem w tym przedziale cenowym bedzie nasz Rutus proxima lub argo...za te same pieniadze jest tez nowy whites treasure pro,tez ponoc głęboki,godny przeciwnik rutusa,,ale jeszcze w sieci malo opinii na jego temat..

IdeL nie wiem czy polecanie Whites XL Pro/6000/5900 jest dobrym pomysłem dla niedoświadczonej osoby, już widzę nowe tematy na forum w6000 problem instrukcja itp jak ustawić

Moje typy do 2000zl
-HS3
-Argo3 z cewka 29cc jednak statyk w rutusie to nie to samo co u whitsa
-Whites XL Pro/6000/5900

Dla doświadczonej osoby kolejność będzie inna

Powiem tak , na temat gareta 350 z cewką dd , posiadam jego i nie raz potrafi mnie zaskoczyć , moi znajomi mają , rutusy , xp ,whites, deus itd.; i powiem szczerze że gorszy nie jestem , może żelastwo i łapią głębiej , ale ja powtarzam , dużo zależy od miejsca , więc garet jeszcze ze mną zostanie na parę lat .

Kriczer,a w XL Pro jest co ogarniać? To też prosty (w obsłudze) wykrywacz. Ustawiasz tryb pracy, czułość, stroisz grunt i hajda szukać.
Wszystko na potencjometrach, więc kręci się tym jak w starym radiu. :))

Hej Atylla, popieram Cię nie ma co ujmować Garrettom, bo też są dobre. Sam osobiście dwa lata temu zmieniłem ze 150 na 350 w wykrywaczmetali.net i powiem wam,że na pewno nie pozbędę się go tak szybko.A to prawdą jest też, że wiele zależy od gruntu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie