jarzembaty Napisano 8 Luty 2016 Autor Napisano 8 Luty 2016 Witam Podczas ostatniego wyjścia znalazłem taką rzecz .Wygląda mi na ozdobę z brązu.Czy wie ktoś co to może być dokładniej ?Do czego służyło z jakiego okresu pochodzi ?Znalazłem na terenie mazur.Dziękuję za każdy trop .Pozdrawiam :)
steell Napisano 8 Luty 2016 Napisano 8 Luty 2016 Tu przy pelerynie, nie koniczynie związane z wojskiem, w XIX wieku dosyć popularne.http://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSA7X8oxdDcUlZggslSpIOlOUVwhTgvqLqCoKXIYIM7W2brl3AvdQPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:55 08-02-2016
jarzembaty Napisano 8 Luty 2016 Autor Napisano 8 Luty 2016 U mnie tez nie dziala w tym samym dolku wyszedl jeszcze guzik jak cos to pomoze to zaraz dorzuce zdjecia
jarzembaty Napisano 8 Luty 2016 Autor Napisano 8 Luty 2016 Ok guzik pojdzie do tamtego dzialu poprostu myslalem ze moze miec cos wspolnego z tym elementem
Pytanie
jarzembaty
Witam
Podczas ostatniego wyjścia znalazłem taką rzecz .
Wygląda mi na ozdobę z brązu.
Czy wie ktoś co to może być dokładniej ?
Do czego służyło z jakiego okresu pochodzi ?
Znalazłem na terenie mazur.
Dziękuję za każdy trop .
Pozdrawiam :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.