Skocz do zawartości

Makro Racer

ArtytiuszPołudnie

Rekomendowane odpowiedzi

Albo nikt nie działa na sprzęcie ( w co nie wierzę ) albo jest aż tak dobry, że strach pisać.

Na wstępie chciałbym powiedzieć, że nie jestem jakimś promotorem dystrybutorów czy cuuus...
9 LAT spędziłem w stajni Rutusa ( pomijając rok na chińskiej pałeczce, jak ja to mówię ....) Rutus nigdy nie zawodził... I choć przywykłem do szumów podskoków wzbudzań co jednak skutkowało dużym zasięgiem i oczywiście ciężaru mówię tu już oczywiście o Argo DD29 ( zawsze dobrze jednak wyważonego) nastała pora na zmiany. Trudno jednak się rozstać ale jak mówię Rutusa zawsze bede POLECAĆ za to, że to nasza Polska stajnia i również za osiągi, bardzo dobre. Ale do rzeczy!!

Makro oj makro naprawdę makro. CO tu mówić . Wielu nas kopie w nocy taka prawda więc niech nikt nie mówi, że ledowa latarka święcąca idealnie na cewkę nie jest w ogóle potrzebna bo jest tak samo jak drgania jeśli nie chcemy w nocy słuchawek bo strach. Oczywiście słabe sygnały stracimy nie ma co dyskutować.

Zasięg, nie będę pisał bo i tak nie uwierzy nikt. Jest tyle filmów na Youtube, że proszę sobie sprawdzić ! Powiem tylko tyle, że w tej cenie nie znajdziecie takich osiągów.

Co do obsługi .... Hm nie ma prostszego wykrywacza... NIE MA i nie MA ... On jest prostszy niż RUTUS SOLARKA... i to dwa razy.
Ustawienia nie zapisują się ale Panowie to zajmuje 4 sekundy i to nie skracam czasu ani nie podaje w przenośni. ...

Bajerów ma dużo. Cewka tylko 11 . Jest na poziomie 17.. Mega mega miły dźwięk dla ucha .
Bajerów ma dużo a i wykonanie dobre.

Co mnie bardzo po chłopsku mówiąc wkurw..
Ano to, że ochronniki na cewkę dostępne są w wersji pro za 500 zł więcej . Mocny sygnał też mógłby się po raczyć i zamówić od producenta. Ale dziś pisałem ze sklepem więc jest nadzieja . Można zrobić samemu ale mi się nie chce.
Do czego zmierzam.... Do tego że panel z bateriami i głośnikiem jest pod łokciem a kładąc go na polu po godzinie bebechy są zamazane i nie daj boże zalane ... Można dorobić rączkę która go będzie podtrzymywać ale kupując wykrywacz za 2400 po co mam to do cholery robić ??? Płacę wymagam ale sprawa jest na gorącym będę pisał co i jak.

Dość dobry pin pointer. A nie kupujcie słuchawek blutujutu :) Koszt 750 zł a są wieści, że jest spóźnianie miedzy sygnałem. No ale to ja tego nie sprawdzałem tak powiedział ktoś zaufany :)

A i naprawdę pięknie ciągnie małe sreberka pokazując cudownie na ID . Polecam to mówię ja

Darz dół ! Nasz dół !

ps. wątek bd rozwijał . proszę pytać o szczegóły bo na pewno nie wszystko napisałem ...

Też przymierzam się do kupna tego sprzętu. No wkurzające jest że baterie są w podłokietniku- no ale co zrobić. Najważniejsze że obsługa prosta jak drut a osiągi b. dobre. Myślałem o Deusie ale raz że sprzęt sporo droższy a dwa co chwilę trzeba coś poprawiać w ustwieniach aby osiągi dopasować do byle poletka czy zarośniętych ruin.

• 1 month later...
Na pewno są jacyś użytkownicy, tylko wstydzą" się ujawnić bo zaraz będzie na nich nagonka od fanów Garrettów i Minelabów :) Sam się noszę z zamiarem kupna, tylko każdy swój sprzęt chwali... jedyna słuszna droga..

To nie jest tak. Wykrywacz miał kilka niedociągnięć, które Makro natychmias poprawiała wysyłając klientowi bądź nowe śruby, cewki a czasami nawet nowe wykrywacze. Mało która firma tak reaguje na swoje błędy. Makro Racer ma wielu zwolenników na świecie i miejmy nadzieję, że nowa wersja Makro Racer 2 spełni oczekiwania.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:04 28-03-2016

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie