PawełKk Napisano 10 Styczeń 2016 Autor Napisano 10 Styczeń 2016 Witam proszę o id. znaleziska miedziana blaszka TR-1 SZOPA.Rewers bez oznaczeń.
PawełKk Napisano 10 Styczeń 2016 Autor Napisano 10 Styczeń 2016 Trop ciekawy tylko to SZOPA to by było że od szopy? hmm... ciągle szukam w necie coś co by mnie pokierowało i nic może ktoś ma coś podobnego lub identyczne.
PawełKk Napisano 10 Styczeń 2016 Autor Napisano 10 Styczeń 2016 Może coś w tym jest teraz szukałem i TR-1 opisane jest jako nastawniczy w pkp a ta blaszka była w okolicy stacji znaleziona tylko miejscowość szopa jest około 400 km ode mnie może jakiś podróżujący kolejarz... hmm coś w tym jest bo transformatory przy pkp mają takie skróty TR-... Dzięki Wojtek
zyg-zag Napisano 10 Styczeń 2016 Napisano 10 Styczeń 2016 Szopa jako pomieszczenie gospodarcze, znam takie twierdzenie.
Erih Napisano 10 Styczeń 2016 Napisano 10 Styczeń 2016 Dokładnie tak. Pamiętam takie zawieszki do kluczy z czasów PRL ( choć raczej aluminium stosowano).
Pytanie
PawełKk
Witam proszę o id. znaleziska miedziana blaszka TR-1 SZOPA.
Rewers bez oznaczeń.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.