Skocz do zawartości

Zamiennik menażki M31

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie ,chciałbym zapytać czy istnieją,a jeżeli tak to czy są akceptowane zamienniki menażki M31 .
Menażki NVA ,menażki ZSRR czy są jakieś inne ?

Dziękuje za odpowiedz i życzę miłego dnia :)
Napisano
Do rekonstrukcji WH? A po co bawić się w zamienniki? Zamiennik nigdy nie zastąpi oryginalnej M31, których jest przecież masa w przystępnych cenach w stanie do jedzenia".
Napisano
Były to przeróbki menażki NVA i chyba jakieś z RFN (podobno policyjne). Miały dorabiane/przerabiane elementy metodami chałupniczymi i kosztowały sporo.
W zasadzie to ta wczesna NVA jest bez przeróbek dość podobna. Widziałem nawet chłopaków, którzy z wczesnymi z LWP po przemalowaniu biegali i byli szczęśliwi :)
Napisano
Po pierwsze względy higeniczne ;) po drugie jeżeli znacie gdzie można kupić menażkę w dobrym stanie to ładnie proszę o nakierowanie mnie gdzie można szukać ;)
Napisano
Okej panowie :) na razie wstrzymuje się z zakupem jakieś lipy,jak to przeczytałem Lipy nie warto kupować"
Zatem czekam i przeszukuję aukcję i OLXy :)

Pozdrawiam i życzę miłej nocy :)
Napisano
Higenicznie - a czym to roznic sie bedzie np od menazki z 1950-go? Czy tez restauracji gdzie masz sztucce i taleze z ktorych dopiero kto co jadl.

Wygotuj iles tam razy, daj srodki dezynfekujace, zalej spirytem i bedzie OK.

Jesi masz nadal opory, poszukaj wsrod znajomych kogos kto ma dostep do sterylizacji medycznej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie