adam519810 Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2015 Cześć. Jestem spod Łomży i szukam kogos do wspólnych wypadow, latam z Fisherkiem F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 Poręba-Kocęby jutro kopie 8-13 ale to za daleko:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 to tylko ok.66 km od Łomży. godzina jazdy samochodem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 Ale ja nie zmotoryzowany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 Znów Ci prawko zabrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 Jeszcze nie dali:)Siostra rodzicielki ma tam działkę a że jutro wraca z niej o 15 autem to obczaiłem blablacara o 6.30rano..Miejscówke obczaiłem już rok temu jak sześcionitowiec wyszedł ale czasu brakło na dalsze bo mrok zapadł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam519810 Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2015 Szkoda bo troche daleko. Jak ktos bedzie w okolicach lomzy to zapraszam na linie molotowa, miejscowki dokladnie przeszukane ale trafilem srebrne 10 groszy z 183? Kule muszkietowe tez sie trafialy bo w tamtych okolicach byly dzialania wojenne z powstania listopadowego ale nie mam szczegolowych info na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 Jutro akurat pola odpadają bo proximka u kumpla więc odkurzę w lesie smętka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam519810 Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2015 Zycze udanych poszukiwan i wrzuc tu zdjecie co znalazles, ja tez wrzuce. Moze jeszcze kiedys bedzie okazja na wspolny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Grudzień 2015 Share Napisano 9 Grudzień 2015 Byłem i wróciłem.Bidna okolica,kilka łusek ppsz,rg42,trochę odłamków i śmieci.Na otarcie łez tylec od półcalowego amerykańcahttp://armorplatepress.com/images/tinsign-browning50-3up-big.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam519810 Napisano 10 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2015 A oto moje znajdki zaledwie z trzech godzin. Dzisiaj albo jutro dodam oddzielny post z moimi znajdkami z trzech wypadow po 3 godziny. Mam jedno pole ale juz wszystko wybralem...trzeba czekac az do przyszlego roku az gospodarz znowu pole zaorze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 16 Grudzień 2015 Share Napisano 16 Grudzień 2015 dokola lomzy pola sa przekopane ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.