Fan98k Napisano 27 Październik 2015 Autor Napisano 27 Październik 2015 ą drogą chcę ostrzec potencjalnych kupców przed sprzedawcą na Allegro o niku: Avasto oraz Denar.pl. Obydwa niki to jedna osoba, proponuję obecnie kordziki i ostrza kordzików SS które są kopiami. Sam dałem się nabrać i kupiłem takowe ostrze i oddałem do rzeczoznawcy, po wielkiej wojnie sprzedawca przyjął ostrze z powrotem tylko dlatego że miałem ekspertyzę, ale zaraz to samo ostrze skompletował z resztą i wystawił znowu jako oryginał. Ja mam pełne namiary na tego oszusta, jeśli ktoś potrzebuje to prześlę nawet kopię tej ekspertyzy.http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=10586683
Czlowieksniegu Napisano 27 Październik 2015 Napisano 27 Październik 2015 Z ciekawości, czego nie zrozumiałeś w informacji:Nie przyjmuje zwrotów oraz nie gwarantuje okresu lat wytworzenia przedmiotów a także ich oryginalności i okresu używalności"Przecież pacjent w sumie sam pisze, że to fake...PS negatywa też nie widzę... Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:17 27-10-2015
Fan98k Napisano 28 Październik 2015 Autor Napisano 28 Październik 2015 Ten dopis pokazał się po tym jak zgłosiłem do All.. oszustwo. Mimo to wystawione jako do 1945"Negatyw był ale się zmył, ten gość ma chyba jakieś chody w Allego, też Poznaniak.
Fan98k Napisano 28 Październik 2015 Autor Napisano 28 Październik 2015 Nie mam nawet tego ostrza w przedmiotach kupionych, chyba dlatego że transakcja była unieważniona.
Fan98k Napisano 28 Październik 2015 Autor Napisano 28 Październik 2015 Tutaj je chyba kupuje.http://www.totls.com/index.php?option=com_content&view=article&id=59:edged-we
Czlowieksniegu Napisano 28 Październik 2015 Napisano 28 Październik 2015 Negatyw był ale się zmył, ten gość ma chyba jakieś chody w Allego, też Poznaniak."Oplułem kawą monitor...
Czlowieksniegu Napisano 28 Październik 2015 Napisano 28 Październik 2015 Jak za późno?Na kawę nigdy nie jest za późno...A a propos i exilibris podmiotu lirycznego- za naukę się płaci...
Hebda Napisano 31 Październik 2015 Napisano 31 Październik 2015 IdeL schowaj kosę :))Allezło nie siedzi w Posen przypadkiem?:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.