Sobiepan Napisano 15 Październik 2015 Autor Share Napisano 15 Październik 2015 Czy możecie polecić jakiegoś utalentowanego, doświadczonego i cierpliwego grafika zajmującego się restauracją starych fotografii? Mam kilka skanów podniszczonych zdjęć rodzinnych, które chciałbym odnowić i wywołać ponownie. Chodzi mi o osobę, którą naprawdę możecie polecić. Widzę, że w sieci jest sporo ofert, ale mam też wrażenie, że często są to osoby znające co najwyżej podstawy painta, a w moim przypadku oprócz zabiegów standardowych w grę wchodzi również uzupełnianie brakujących fragmentów fotografii.s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2015 Share Napisano 15 Październik 2015 W Stolycy zDolnego Śląska tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 15 Październik 2015 Autor Share Napisano 15 Październik 2015 Może być i we Wrocku, mam dobre skany (600 dpi), więc sprawę można załatwić zdalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 17 Październik 2015 Autor Share Napisano 17 Październik 2015 znalazłem już wykonawcę, w przyszłym tygodniu zobaczymy o z tego wyszło. morello, jak masz jakieś przykłady swoich prac to podeślij na priv, będę miał jeszcze trochę zdjęć do naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.