vojtaz2 Napisano 14 Wrzesień 2015 Autor Napisano 14 Wrzesień 2015 Witam, pytanie mojego kolegi który nie ma konta i internetu (wiek) Kolega ma okazje nabyć taki drzwi, jednak rzuciły mu się w oczy spawy, a dziadek mówi że to od pantery. Oczywiście nie na handel, nie na allezło.
vojtaz2 Napisano 14 Wrzesień 2015 Autor Napisano 14 Wrzesień 2015 Kolega bardzo dziękuje za pomoc, już kupił i ma w garażu, będzie czyścił, wrzucę foty po wyczyszczeniu.
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Wrzesień 2015 Napisano 18 Wrzesień 2015 . Oczywiście nie na handel, nie na allezło."https://www.facebook.com/groups/1424144637831807/?__mref=message_bubblePozdrawiam
Woodhaven Napisano 18 Wrzesień 2015 Napisano 18 Wrzesień 2015 http://www.facebook.com/groups/1424144637831807/
vojtaz2 Napisano 18 Wrzesień 2015 Autor Napisano 18 Wrzesień 2015 Ja nawet żałuje że kumplowi to dałem do ID. codziennie Przez odkrywce przychodzi mail z namawianiem mojego kolegi na sprzedaż, bo im brakuje do odbudowy, bo ktoś chce dla siebie itd. Tak że sorry, nie moja wina. Nie ma już tego na fb. i do tych którzy piszą do mnie miale, dajcie mi spokój :)
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Wrzesień 2015 Napisano 18 Wrzesień 2015 Hm , to mówisz że Vojtaz Kovalsky to nie Ty? I pewnie również , zupełnym przypadkiem , identyfikowałeś tą skrzynie od III co teraz jest w Poznaniu? :D I pewnieznowu , zupełnie przypadkiem , ktoś proponował rolnikowi wtedy coraz wieksze sumki za skrzynię? :D Pozdrawiam
vojtaz2 Napisano 18 Wrzesień 2015 Autor Napisano 18 Wrzesień 2015 Nie pamiętam o jaką skrzynie Ci chodzi. Wracając do tematu, kolega nie ma internetu komputera, to stary trep ze skaza powojskową. Jacuś dlatego byłem tak miły i ze swego fb. dałem tę blachę na fb :) Bo mnie kurna faka ludzie gwałcą mailami żebym namówił i namówiłem a teraz psy na mnie wieszacie.Jacuś może jeden z maili to twoja robota? (namawianie)
Pytanie
vojtaz2
Witam, pytanie mojego kolegi który nie ma konta i internetu (wiek) Kolega ma okazje nabyć taki drzwi, jednak rzuciły mu się w oczy spawy, a dziadek mówi że to od pantery. Oczywiście nie na handel, nie na allezło.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.