Skocz do zawartości
  • 0

Płyty

tomek1974

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fotki płyt, gość ma w domu dwa koła coś w rodzaju od wozów drabiniastych, ale wieńce żeliwne masywne, wszystko porządnie zrobione. Może był to jakiś wóz wojskowy ?

Napisano
Tak zgadza się. Nie miałem tego sprzedawać, lecz nikt z odkrywcy nie chciał mi tego zidentyfikować, za to ludzie z tego forum zaczęli mnie bombardować ofertami kupna !!!!!!!!!!! Tak, zgadza się z tego forum, oferując śmieszne kwoty. Jeden z naszych forumowiczów - wielki ukłon w jego stronę, powiedział mi co to jest, za ile mogę to sprzedać i jak to zrobić - wystawić na allegro z ceną zaporową i czekać na uczciwego kupującego. No i tak sprawa wygląda, sami mnie skusiliście do ewentualnej sprzedaży. Za te pieniądze będę mógł kupić parę fajnych fantów. A szanowny kolega który mi wytknął sprzedaż myśli że jak się rozwija kolekcje i zdobywa nowe fanty ? Przepraszam kolegów moja wina, nie miałem tego kółeczka :) sprzedawać, ale w miejsce pierścienia wieńca mogę kupić inne fanty mnie interesujące - pewna pani ma do sprzedaży mundur po dziadku kompletny, służącego m.in u gen. Maczka z kompletem odznaczeń. I co kolego tomili, mam pozwolić, aby mundur poszedł w Polskę, a kawał stali wisiało na ścianie ? Jeszcze raz biję się w pierś, za pochopnie napisałem że to nie na sprzedaż. pozdrowienia
Napisano
Panowie nie wiem o co ta piana... przedmiot jest tomka1974
wiec on jest decydentem,sam kopie i sprzedaje to co mi się nie przydaje,u niego by to stało w garażu a innemu może się to przydać.Te ataki to czysta żenada,zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu,kto głośniej krzyczy ten jest super ..ehh 99% ludzi siedzi na allegro,te fanty z kosmosu i Wałbrzycha się nie biorą.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie