tomek1974 Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Napisano 1 Wrzesień 2015 Witam, proszę kolegów o ID tych dwóch płyt, sprawa niezmiernie dla mnie ważna pozdrawiam
wykop39 Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 nie kojarzę tych płyt z niczym , daj więcej fotek ...
tomili Napisano 10 Wrzesień 2015 Napisano 10 Wrzesień 2015 zaznaczam nie na handel a do przyszłego muzeum :)"http://allegro.pl/panzer-iv-pierscien-wienca-wiezy-i5659327254.html
tomek1974 Napisano 6 Wrzesień 2015 Autor Napisano 6 Wrzesień 2015 Jutro podam zdjęcia płyt z wątku i wymiary, a w stodole masę klamotów pod słomą leży, za tydzień jadę porządkować i brać fanty pzdr
tomek1974 Napisano 7 Wrzesień 2015 Autor Napisano 7 Wrzesień 2015 Fotki płyt, gość ma w domu dwa koła coś w rodzaju od wozów drabiniastych, ale wieńce żeliwne masywne, wszystko porządnie zrobione. Może był to jakiś wóz wojskowy ?
tomek1974 Napisano 7 Wrzesień 2015 Autor Napisano 7 Wrzesień 2015 kolejne, aczkolwiek ząb czasu je nadżera...
tomek1974 Napisano 10 Wrzesień 2015 Autor Napisano 10 Wrzesień 2015 Tak zgadza się. Nie miałem tego sprzedawać, lecz nikt z odkrywcy nie chciał mi tego zidentyfikować, za to ludzie z tego forum zaczęli mnie bombardować ofertami kupna !!!!!!!!!!! Tak, zgadza się z tego forum, oferując śmieszne kwoty. Jeden z naszych forumowiczów - wielki ukłon w jego stronę, powiedział mi co to jest, za ile mogę to sprzedać i jak to zrobić - wystawić na allegro z ceną zaporową i czekać na uczciwego kupującego. No i tak sprawa wygląda, sami mnie skusiliście do ewentualnej sprzedaży. Za te pieniądze będę mógł kupić parę fajnych fantów. A szanowny kolega który mi wytknął sprzedaż myśli że jak się rozwija kolekcje i zdobywa nowe fanty ? Przepraszam kolegów moja wina, nie miałem tego kółeczka :) sprzedawać, ale w miejsce pierścienia wieńca mogę kupić inne fanty mnie interesujące - pewna pani ma do sprzedaży mundur po dziadku kompletny, służącego m.in u gen. Maczka z kompletem odznaczeń. I co kolego tomili, mam pozwolić, aby mundur poszedł w Polskę, a kawał stali wisiało na ścianie ? Jeszcze raz biję się w pierś, za pochopnie napisałem że to nie na sprzedaż. pozdrowienia
tomek1974 Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Napisano 1 Wrzesień 2015 Witam, proszę kolegów o ID tych dwóch płyt, sprawa niezmiernie dla mnie ważna pozdrawiam
lysy452 Napisano 11 Wrzesień 2015 Napisano 11 Wrzesień 2015 Panowie nie wiem o co ta piana... przedmiot jest tomka1974 wiec on jest decydentem,sam kopie i sprzedaje to co mi się nie przydaje,u niego by to stało w garażu a innemu może się to przydać.Te ataki to czysta żenada,zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu,kto głośniej krzyczy ten jest super ..ehh 99% ludzi siedzi na allegro,te fanty z kosmosu i Wałbrzycha się nie biorą.Pozdrawiam
vojtaz2 Napisano 11 Wrzesień 2015 Napisano 11 Wrzesień 2015 Ktoś jak składa czołga to mu się przyda, będzie całować po rączkach, a cena pewnie do uzgodnienia.
tomek1974 Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Napisano 1 Wrzesień 2015 Dodam, że te płyty, koła osie i kilka innych fantów zabrane zostały w latach 50 z jakiegoś pojazdu
wojtek1234321 Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 Na tym drugim zdjęciu to chyba jakiś silnik stacjonarny typu Es"
tomek1974 Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Napisano 1 Wrzesień 2015 silnik to typowy esiak, rolnik z kół zrobił wózek
Pytanie
tomek1974
Witam, proszę kolegów o ID tych dwóch płyt, sprawa niezmiernie dla mnie ważna pozdrawiam
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.