zabka1987 Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 Moze by stworzyc specjalny dzial do tego typu ogloszen moim zdaniem latwiej by bylo kupic sprzedac jakis sprzet lub ewentualnie zamienic no I zawsze by bylo z pomoca opisem itp ....co wy na to ?
tyfus Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 proponuję skorzystać:http://odkrywca.pl/search/temat wielokrotnie wałkowany i nieperspektywiczny.Na Forum Odkrywcy takiej opcji nie będzie - a jak będzie, to mnie nie będzie :)rzekłem.
tyfus Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 cyt.: o I zawsze by bylo z pomoca opisem"znaczy pod Allegro? tak na tacy podawać, bo leniom się nie chce lub w szkołę kamieniami rzucali i mają rozumek ameby?może jeszcze mleczkiem nakarmić, pampersa zmienić i dupkę podetrzeć?
zabka1987 Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Napisano 29 Sierpień 2015 Aha to przepraszam nie wiedziałem
zabka1987 Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Napisano 29 Sierpień 2015 No w sumie racja jak kupowałam 1wykrywke to studiowałem to forum dogłębnie i dalem rady więc inni też dadzą rady:)dodam że bylem zielony nadal jestem Ale trochę zółkne od fajek gdy nerwicy dostaje od polmosow
tyfus Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 istniał kiedyś osobny dział kupię/sprzedam/zamienię jednak pojawiła się grupa idiotów, którzy nad kupno, sprzedaż, zamianę - woleli publikować swoje schizofreniczne wywody oraz inne prywatne wycieczki nie związane z tematyką tego działu. dodam, że dział nie był moderowany i bazował na normalności... niestety wszawica coraz śmielej sobie poczynała i decyzją Administratora dział został zlikwidowany do odwołania.A na samym Forum - czegoś takiego nie było i nie będzie.To wszystko gwoli wyjaśnienia tematu.
Der Panzerfahrer Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 w sumie szkoda... na poczatku czat byl calkiem fajny....
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 a poczatku"I to czyni wielką różnicę...A zszedł nie bez powodu- niektórym się wydawało, że to czarna dziura, gdzie wszystko wolno... I się, chyba, rozczarowali- a, że prośby i groźby nie skutkowały, to były dwa wyjścia- poczęstować herbatą lub polać napalmem. Ponieważ herbata to zło, został tylko napalm...
tyfus Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 jak Bocian sprawdził czat, to w milisekundzie, z podwójną prędkością światła, chyba sześciu bana zaliczyło.Potem czat został zakietowany i podłożone materiały wyb. - tak dla zdrowotności i równowagi psychicznej innych użytkowników.
Der Panzerfahrer Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 ten moment w sumie przegapilem ale potem na forum widzialem i czytalem wycinki :D a i z Yetim troche sie wymienialem na ten temat...i tak szkoda, bo i pogadac mozna bylo
zabka1987 Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Napisano 29 Sierpień 2015 No mogło by to być na zasadzie konta VIP może tak żeby logowali się tylko naprawdę zainteresowani a nie ci co mają za dużo czasu
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 Panzer-Do momentu, gdy większość trzymała pion, miało to sens...I faktycznie dobre miejsce było na i towarzysko-prywatne rozmowy.Tyle, że ilość klonów i łbów osiągnęła masę krytyczną i zostało ylko" wielkie kabuuuummm...A z Tobą nie gadam- ile razy miałeś do Stolycy zDolnego Śląska się wbić?
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 zabka1987 (119 / 22) 2015-08-29 20:04:04ci co mają za dużo czasu"Idź poczytaj o pociągu- ja wiem, że sobota, że wakacje się kończą i ludziki stress przed szkołą odreagować chcą, ale mi się już kolejnych klonów nawet ujawniać nie chce...Takiego przyrostu w tak krótkim czasie nowych i owych" Użytkowników O. chyba nigdy nie miało :-) Się nawet zastanawiam, czy aby Bocian specjalnie newsa o pociągu nie strzelił...
zabka1987 Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Napisano 29 Sierpień 2015 Teraz po akcji z pociągiem to dopiero będzie ich przybywać już producent ciuchów patriotycznych zaczyna wypuszczać koszulki z motywami detektorów itp
Der Panzerfahrer Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 przykro mi.... 900km to nie za rogiem....hmmm moze teraz wyjdzie dam Ci znac na PN keidy do tesciow jade
zabka1987 Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Napisano 29 Sierpień 2015 Nie chodze już do szkoły pracuje mam żonę i dziecko w drodze a jak cię coś gryzie po worku to się podrap a nie nie obwiniaj innych za brak higieny i wychowania
tyfus Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 może oficjalnie podać, coby się nie molestowali i nie męczyli?Informujemy, że zakładanie nowego konta na zasadzie \\KLON\\" - nie ma najmniejszego sensu. Posty nie zostaną ujawnione i OSTRZEGAM: jest to niezgodne z regulaminem Forum i może skutkować natychmiastowym banem dla klona jak również dla tego, który go sobie założył.Są chętni na bana?
Der Panzerfahrer Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 to dla przestrogi? przecie milo sie gaworzy...:D
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 zabka1987 (122 / 23) 2015-08-29 20:13:16Nie chodze już do szkoły pracuje mam żonę i dziecko w drodze a jak cię coś gryzie po worku to się podrap a nie nie obwiniaj innych za brak higieny i wychowaniaPo pierwsze primo- tego nie znałem, muszę zapamiętać...Po drugie primo- ja nie widzę związku między żoną/dzieckiem a szkołą i wolnym czasem...Po trzecie primo- a czy ja coś o płazach pisałem a propos i exilibris klonów i gimbusów?
zabka1987 Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Napisano 29 Sierpień 2015 Na siłę chcesz być fajny no trudno bede musiał cię przemilczeć..w imię wyższych wartości i porządku na forum pozdrawiam
sonicsquad Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 Bo o to własnie chodzi - ile razy zacznie się rozmowa o sprzedam/kupię to zaraz konflikty powstają....
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2015 Napisano 29 Sierpień 2015 Żabka-Ja nie staram się być fajny- ja biorę nauki u Tyfusa, a On gorszy od herbaty... po prostu zło wcielone.Choć nie łapię, o co i dlaczego masz do mnie ale"...Sonic- ić stond... Pamiętasz, co mi obiecałeś?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.