zabka1987 Napisano 24 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2015 Sypalo monetami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 9 mońców w cztery godziny i piszesz, że sypało? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 Jak już sie chwalicie odkryciami to chociaż pokażcie co tam jest. Chyba ze wolicie quiz na zasadzie kto jest pod stołem:). Na tym foto nic nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 Jak ma mój strasznie zasmiecony teren 9monet i reszta fantowa to dobry wynik tereny górnego Śląska wokół dużych miast nie są laskawe dla kopaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 A monety są dość popularne więc po co je pokazać chodzilo bardziej orzelka i ilość fantow która jest dla mnie spora pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 Orzełek bardzo fajny. Gratki za niego. Monety jakieś śmiecie wyrzuciłbym za siebie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 No nie takie całkiem do dupy te monety to nawet wodą jest nie chlapniete prosto z doła foto po powrocie do domu od razu Ale racja dupy nie urywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 W jakich okolicach kopiesz kolego? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 W Jaworznie a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 Zapytałem z ciekawości, bo ostatnio ktoś z deusem śmigał po moich terenach na Podkarpaciu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 Chętnie bym zbadał inne tereny Ale ciężko z czasem myślałem że latasz na górnym Śląsku dlatego pytasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 26 Sierpień 2015 Share Napisano 26 Sierpień 2015 no jak na Górny Śląsk to wynik dobry i ciekawy orzełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 26 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2015 Dzięki mogłem jeszcze dołożyć kupę śmieci która wykopalem przy okazji to by dopiero był wynik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.