ppatrykk2000 Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Witam ostatnio znalazłem szklaną buteleczkę z białym proszkiem. Nie mogę jej otworzyć (chyba się nie da). Prosiłbym o identyfikacje. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
janiszelk Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Fajne stwierdzenie, jak najbardziej człowiecza.. A na marginesie to teraz nikt już nie dojdzie dla kogo była przeznaczona, czy dla zwierząt czy też ludzi, teraz też zastrzyki czasami są w takich buteleczkach, tylko że już gotowe do użycia.
ppatrykk2000 Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Witam ostatnio znalazłem szklaną buteleczkę z białym proszkiem. Nie mogę jej otworzyć (chyba się nie da). Prosiłbym o identyfikacje. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Kriczer Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 bo tego się nie otwiera a przekłuwa, zapewne jeden ze specyfików weterynaryjnych
szpachelka12 Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Po przyjrzeniu się?Dla mnie fiolka jak najbardziej człowiecza.
Question
ppatrykk2000
Witam ostatnio znalazłem szklaną buteleczkę z białym proszkiem. Nie mogę jej otworzyć (chyba się nie da). Prosiłbym o identyfikacje. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.