ppatrykk2000 Napisano 19 Sierpień 2015 Autor Napisano 19 Sierpień 2015 Witam ostatnio znalazłem szklaną buteleczkę z białym proszkiem. Nie mogę jej otworzyć (chyba się nie da). Prosiłbym o identyfikacje. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
janiszelk Napisano 21 Sierpień 2015 Napisano 21 Sierpień 2015 Fajne stwierdzenie, jak najbardziej człowiecza.. A na marginesie to teraz nikt już nie dojdzie dla kogo była przeznaczona, czy dla zwierząt czy też ludzi, teraz też zastrzyki czasami są w takich buteleczkach, tylko że już gotowe do użycia.
ppatrykk2000 Napisano 19 Sierpień 2015 Autor Napisano 19 Sierpień 2015 Witam ostatnio znalazłem szklaną buteleczkę z białym proszkiem. Nie mogę jej otworzyć (chyba się nie da). Prosiłbym o identyfikacje. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Kriczer Napisano 19 Sierpień 2015 Napisano 19 Sierpień 2015 bo tego się nie otwiera a przekłuwa, zapewne jeden ze specyfików weterynaryjnych
szpachelka12 Napisano 19 Sierpień 2015 Napisano 19 Sierpień 2015 Po czym poznałeś,że weterynaryjnych?
szpachelka12 Napisano 19 Sierpień 2015 Napisano 19 Sierpień 2015 Po przyjrzeniu się?Dla mnie fiolka jak najbardziej człowiecza.
Pytanie
ppatrykk2000
Witam ostatnio znalazłem szklaną buteleczkę z białym proszkiem. Nie mogę jej otworzyć (chyba się nie da). Prosiłbym o identyfikacje. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.