traper6 Napisano 27 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2015 Laptop Acer oprogramowanie Wista8Co kolwiek bym nie pisał to podkreśla mi wszystkie wyrazy jako błędy.Wytłumaczcie mi jak krowie na rowie punkt po punkcie jak to usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Lipiec 2015 Share Napisano 27 Lipiec 2015 Co to jest Wista8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 27 Lipiec 2015 Share Napisano 27 Lipiec 2015 sprawdź czy nie przestawiłeś języka na angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2015 Sonic masz rację. Chodziło mi o Windows8.Na Wiście pracowałem 9 lat i stąd mój lapsus słowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Lipiec 2015 Share Napisano 28 Lipiec 2015 Gdzieś masz ustawiony angielski jako domyślny. Więc:-zmieniasz język-rozmawiasz z nami w języku Szekspira... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2015 Zrobione. Podziękowawszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.