Kobieras39 Napisano 26 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2015 witam już jakiś czas temu wpadł mi taki m 3 na złomie ... teraz pytanie do kolegów jak dorobić tą rękojeść i z czego?, poza tym mam problem z tą częścią z tworzywa przy jelcu nie chce dojść do jelca;/ ma ktoś pomysły na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 26 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2015 proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2015 Share Napisano 26 Lipiec 2015 A z czego w oryginale Jankesi robili?Jak z gumy, to bierzesz walec gumowy, tokarka i wio... parę dni, jeszcze więcej noży i masz...A jeśli po najniższej linii oporu, to bierzesz czarny pręt PE300*, tokarka i wio... Za pół godziny masz :-)* coby najtaniej było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 27 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2015 jeszcze problem jest innej maści ... nie mam wymiarów do rekonstrukcji i nie wiem jak dokładnie zbudowany jest koniec rękojeści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 27 Lipiec 2015 Share Napisano 27 Lipiec 2015 Jest to chyba najbardziej zwałkowany" nóż w historii internetów i wszytko jest do znalezienia bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 28 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2015 chodzi mi o zwymiarowanie elementów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.