Kobieras39 Napisano 26 Lipiec 2015 Autor Napisano 26 Lipiec 2015 witam już jakiś czas temu wpadł mi taki m 3 na złomie ... teraz pytanie do kolegów jak dorobić tą rękojeść i z czego?, poza tym mam problem z tą częścią z tworzywa przy jelcu nie chce dojść do jelca;/ ma ktoś pomysły na to?
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2015 Napisano 26 Lipiec 2015 A z czego w oryginale Jankesi robili?Jak z gumy, to bierzesz walec gumowy, tokarka i wio... parę dni, jeszcze więcej noży i masz...A jeśli po najniższej linii oporu, to bierzesz czarny pręt PE300*, tokarka i wio... Za pół godziny masz :-)* coby najtaniej było...
Kobieras39 Napisano 27 Lipiec 2015 Autor Napisano 27 Lipiec 2015 jeszcze problem jest innej maści ... nie mam wymiarów do rekonstrukcji i nie wiem jak dokładnie zbudowany jest koniec rękojeści...
vis1939 Napisano 27 Lipiec 2015 Napisano 27 Lipiec 2015 Jest to chyba najbardziej zwałkowany" nóż w historii internetów i wszytko jest do znalezienia bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.