Hebda Napisano 1 Sierpień 2015 Share Napisano 1 Sierpień 2015 UlizanyMówił Ci ktoś że masz coś z głową?Tupać nóżką idź gdzie indziej że lizaka nie kupili.. banda modow ktorzy nawet wykrywacza w reku nie mieli ,atakuje grozbami i kretynskimi zartami."--W życiu nikt nie miał wykrywyki w ręki.Zbieramy karty telefoniczne,jakoś tak nas zniosło na ODKr...Kretyńskimi żartami,o dziwo ale i nawet ich nie rozumiesz mimo że poziom specjalnie pod twoje zdolności dopasowany..Co sie stalo z waszym wykresem ktory jeszcze kilka lat temu pokazywal ilu ludzi wchodzi na to forum?"--- http://odkrywca.pl/index1.php?action=home i suwaczkiem do samego dołu..Widać forum ma założoną blokadę na wykres-idioci go nie widzą.Gdzie jakies fanty na forum od woytasa,tytusa,czlowiekasniegu,hebdy czy innych porzadkowych?Kopiecie cos czy tylko zerujecie aby wasza pseudo gazetka OTkrywca sie sprzedala?Czas ten kurnik zamknac!"----Jak widać przez lata wyrośliśmy z chwalenia się,lub potrafimy wykorzystać umiejętność samodzielnego identyfikowania.Bądź po prostu nie potrzebujemy poklasku dla każdego posta..Czas ten kurnik zamknac!"To po cholerę twoje klony wciąż na tym kurniku się pojawiają?Idź w diabły i włócz swój kij.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 21:48 01-08-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mors39 Napisano 1 Sierpień 2015 Share Napisano 1 Sierpień 2015 Właśnie, jestem jednym z tych co mi wisi kasę za gazetkę niewypał.Torba dzwoniłem do Ciebie kilka razy a Ty tylko już niedługo,już niebawem.Dosyć w ciskania kitu.Oddawaj kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryan100 Napisano 1 Sierpień 2015 Share Napisano 1 Sierpień 2015 Upssssss znikające posty???A czy po trosze Ulizany nie ma racji?Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Sierpień 2015 Share Napisano 1 Sierpień 2015 Nie znikają,kolejność byś popsuł:)Ma czy nie ma(nie osądzam)Mi chodzi o jego rynsztokowy sposób wypowiedzi.Niech go używa w swoim domu jak lubi a nie na forum publicznym gdzie wchodzą osoby w różnym wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryan100 Napisano 1 Sierpień 2015 Share Napisano 1 Sierpień 2015 Ok mogę być ten z tyłu.Ale czasem odnosi się wrażenie, że są tu lepsi i lepsiejsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.