Skocz do zawartości

Fundacja Thesaurus walczy ze zorganizowaną przestepczością.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No i się stało. Mam na jutro (a dziś dostarczone wezwanie) Jezdem zorganizowanym gospodarczo przestępcą. Pewnie wywiozłem kilka cołkóF i parę skrzyń złota.
http://www.facebook.com/muzeum.donosu/photos/a.578175622314281.1073741825.578175578980952/682214541910388/?type=1&theater
Kto ma do mnie tela , kasować , kto mnie zna zapomnieć. :D Piotruś Lewandowski nikomu nie odpuści. :D
Pozdrawiam
Napisano
Jacek- tak jak Cię lubię, tak Ty głupi jesteś...

To o adres chodzi- kto to widział w XXI wieku, w UE, itp mieszkać przy ulicy Bitwy pod Lenino mieszkać...

Ja się dziwię, że Ty masz odwagę rano w lustro spojrzeć...
Napisano
Myślisz ze gdybym mieszkał na Płockiej 48m60 to by mnie fudacja nie ciągała? Czyli chodzi o zaszłości komunistyczne związane z adresem? Ale co ma do tego PG?(nie mylić z Politechniką Gdańską)?
Napisano
PG?
Nie wiem- może na zlecenie IPN'u sprawdzają ile i dlaczego tak dużo czołgów pod Lenino w bagno poszło i kto na tym zyskał... Poza naszymi odwiecznymi przyjaciółmi zza Odry i Nysy- to takie drugie dno w tej sprawie.
Napisano
le jaki związek widzisz z cołkami w bagnie pod Lenino z ulicą w Gdańsku? :D Ty nie bądź taki Lewandowski , Ty więcej trenuj , za granica jadziesz ...... Ty jeden . :D ( w miejsce kropek miało być ciulu ale obawiam sie że cenzura by nie pusciła , taki cytat z Piłkarskiego Pokera się mi przypomniał) :D
Swoją drogą zastanawiam sie który wydział zawezwie mnie nastepną razą :D
Pozdrawiam
Napisano
Z tym puścili to trochę naciągane...
Na do widzenia" było blisko sprawy o obrazę funkcjonariusz państwowego na służbie :-)
Prowadzącej, po prostu, zapytałem się czy jest naturalną blondynką, czy sztuczną inteligencją...
Napisano
W walce z Lewandowskim jeszcze na dołku mnie nie było. Może to ten pierwszy raz? :D Raz za komuny siedziałem 10 dni i to na .. Westerplatte :D Ale to były inne czasy , i z tego siedzenia same korzyści wynikały :D
Pozdrawiam.
P..
Ktoś we wojsku z ancla na przepustkę wyszedł? Bo ja tak . Na studniówkę do Panny. :D
P.. 2
Czemu akurat PG? To mnie nurtuje.
Napisano
Buahahahahaha , wars odbierze hahahahhahaha.
Żeby było ciekawiej dostarczył mi to miły Pan Policemajster z KM ok godziny 17-tej. Miło?
Pozdrawiam
P..
Mogę Ci zapodać numer do warsa , zadzwoń , może Tobie powie o co kaman? :D Tylko , jakby odebrał , to żeby potem nie było pretensji że coś z Tobą nie halo :D
Napisano
No i jak widać* wzięli Jacka do ciemnicy na spleśniały chleb i zatęchłą wodę...
W sumie Mu się przyda, po tym kawiorze i szampanie sponsorowanym przez germańców, którym ciołg sprzedał...

* czyli w sumie nie widać...
Napisano

Edytować się nie da wiec szerokiemu gremium Fanów chciałbym zaprezentować nowe zdjęcie profilowe Muzeum Donosu.Szukajcie po tym zdjęciu. :D I nie jest to reklama strony internetowej ale , no tak , reklama dzieł zebranych Piotra L. Może Szanowna Moderacja przymknie swoje surowe oko sprawiedliwości ludowej......
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie