Jacek Dąbrowski Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 No i się stało. Mam na jutro (a dziś dostarczone wezwanie) Jezdem zorganizowanym gospodarczo przestępcą. Pewnie wywiozłem kilka cołkóF i parę skrzyń złota.http://www.facebook.com/muzeum.donosu/photos/a.578175622314281.1073741825.578175578980952/682214541910388/?type=1&theaterKto ma do mnie tela , kasować , kto mnie zna zapomnieć. :D Piotruś Lewandowski nikomu nie odpuści. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2015 Share Napisano 20 Lipiec 2015 Jacek- tak jak Cię lubię, tak Ty głupi jesteś...To o adres chodzi- kto to widział w XXI wieku, w UE, itp mieszkać przy ulicy Bitwy pod Lenino mieszkać...Ja się dziwię, że Ty masz odwagę rano w lustro spojrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 Myślisz ze gdybym mieszkał na Płockiej 48m60 to by mnie fudacja nie ciągała? Czyli chodzi o zaszłości komunistyczne związane z adresem? Ale co ma do tego PG?(nie mylić z Politechniką Gdańską)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2015 Share Napisano 20 Lipiec 2015 PG?Nie wiem- może na zlecenie IPN'u sprawdzają ile i dlaczego tak dużo czołgów pod Lenino w bagno poszło i kto na tym zyskał... Poza naszymi odwiecznymi przyjaciółmi zza Odry i Nysy- to takie drugie dno w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 le jaki związek widzisz z cołkami w bagnie pod Lenino z ulicą w Gdańsku? :D Ty nie bądź taki Lewandowski , Ty więcej trenuj , za granica jadziesz ...... Ty jeden . :D ( w miejsce kropek miało być ciulu ale obawiam sie że cenzura by nie pusciła , taki cytat z Piłkarskiego Pokera się mi przypomniał) :DSwoją drogą zastanawiam sie który wydział zawezwie mnie nastepną razą :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2015 Share Napisano 20 Lipiec 2015 Jacuś- Twoje wezwanie to małe miki wobec mojej ostatniej rozmowy, jako świadek, w PG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 I Cię puścili????????????? ja tu nerwowo obgryzam drugi komplet paznokci u stóp(nie swoich). :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2015 Share Napisano 20 Lipiec 2015 Z tym puścili to trochę naciągane...Na do widzenia" było blisko sprawy o obrazę funkcjonariusz państwowego na służbie :-)Prowadzącej, po prostu, zapytałem się czy jest naturalną blondynką, czy sztuczną inteligencją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 Nie skomentuje. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2015 Share Napisano 20 Lipiec 2015 PS Ty nie histeryzuj- bo to pierwszy raz na dołku będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 W walce z Lewandowskim jeszcze na dołku mnie nie było. Może to ten pierwszy raz? :D Raz za komuny siedziałem 10 dni i to na .. Westerplatte :D Ale to były inne czasy , i z tego siedzenia same korzyści wynikały :DPozdrawiam.P..Ktoś we wojsku z ancla na przepustkę wyszedł? Bo ja tak . Na studniówkę do Panny. :DP.. 2 Czemu akurat PG? To mnie nurtuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2015 Share Napisano 20 Lipiec 2015 btw- w nagłówku 20.07 a stawić się masz 21.07?Na dzień dobry bym się nie stawił...Ale Ty herbatę pijesz, to inaczej na świat patrzysz...PS Nie możesz do Warsa zadzwonić i wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 Buahahahahaha , wars odbierze hahahahhahaha.Żeby było ciekawiej dostarczył mi to miły Pan Policemajster z KM ok godziny 17-tej. Miło?PozdrawiamP..Mogę Ci zapodać numer do warsa , zadzwoń , może Tobie powie o co kaman? :D Tylko , jakby odebrał , to żeby potem nie było pretensji że coś z Tobą nie halo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2015 Share Napisano 20 Lipiec 2015 Ja nie dość, że herbaty nie piję, to jeszcze jedyny żywiciel rodziny jestem...Nie będę wsadzał palców między drzwi... pancerne, to ciężkie i mogą mi paznokcie odpaść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 Zawsze moge Ci te paznokcie obgryźć. ........ Przez krate. .....Sam tonąć nie bedę. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Lipiec 2015 Share Napisano 21 Lipiec 2015 No i jak widać* wzięli Jacka do ciemnicy na spleśniały chleb i zatęchłą wodę...W sumie Mu się przyda, po tym kawiorze i szampanie sponsorowanym przez germańców, którym ciołg sprzedał...* czyli w sumie nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Chciałbyś , co? :D Tom razom piotrusiowi ukradłem znaczek muzeum . Mam nadzieje że sprawa znowu znajdzie swój finał w sadzie gdzie myślący inaczej znowu będzie błyszczał. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 21 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2015 Edytować się nie da wiec szerokiemu gremium Fanów chciałbym zaprezentować nowe zdjęcie profilowe Muzeum Donosu.Szukajcie po tym zdjęciu. :D I nie jest to reklama strony internetowej ale , no tak , reklama dzieł zebranych Piotra L. Może Szanowna Moderacja przymknie swoje surowe oko sprawiedliwości ludowej......Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Lipiec 2015 Share Napisano 21 Lipiec 2015 Ładne to wezwanie. A było gdzieś poniżej napisane stawić się umytym i na trzeźwo"?Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Lipiec 2015 Share Napisano 21 Lipiec 2015 Przecież wiedzieli komu (do)niosą...Po co mieli Jacka dodatkowo stresować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Lipiec 2015 Share Napisano 21 Lipiec 2015 Będziesz siedział, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.