Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Blaszczu

konserwacja Ż.Krzyża

Rekomendowane odpowiedzi

Małe pytanie do Kolegów,nie chciałem zaśmiecać identyfikacji.Kolega bsam20 doradził aby wygotować Ż.krzyż po autolizie. W zwykłej wodzie,destylowanej czy może w innej substancji? Z góry dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Tak ci się pali?
A w czym chciałbyś gotować? To ma być jakieś specjalne danie? Wolisz w oliwie, winie itp.? Po co kombinować, skoro dostałeś dobry przepis.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Bardziej to jestem przestraszony. Kiedyś,jak nie znałem tego forum wygotowałem jedną rzecz w wodzie destylowanej i zrobiła się czarna,dlatego pytam czy w zwykłej.Przepraszam za laicyzm,ale ja mam jeden taki ,a nie kilka.Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Jak gotowanie, to w destylowanej. nigdy nie wiesz jaki skład ma zwykła" i znowu może być powód do korozji.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Dzięki viator01.Panowie z Waszym doświadczeniem, Uczycie nas mimowolnie,Wasza wiedza historyczna jest tak obszerna,że klękajcie Narody.Pamiętajcie tylko,że nie każdy 1/1 to oszołom,który nie chce się od Was uczyć.Przepraszam za siebie i tylko za siebie,ale początek musi boleć.viator pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Nie każdy 1/1 to oszołom, ale cierpliwości czasem brakuje i za godzinę, czy dwie już jest podbijanie, bo nikt nie odpowiedział, a tu czasem trzeba czasu - nie każdy wchodzi często na forum.
A ty nie masz za co przepraszać - lepiej pytać niż później żałować.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach



×

Powiadomienie o plikach cookie