Jump to content

konserwacja Ż.Krzyża


Blaszczu

Recommended Posts

Posted
Małe pytanie do Kolegów,nie chciałem zaśmiecać identyfikacji.Kolega bsam20 doradził aby wygotować Ż.krzyż po autolizie. W zwykłej wodzie,destylowanej czy może w innej substancji? Z góry dzięki za pomoc.
Posted
Tak ci się pali?
A w czym chciałbyś gotować? To ma być jakieś specjalne danie? Wolisz w oliwie, winie itp.? Po co kombinować, skoro dostałeś dobry przepis.
Posted
Bardziej to jestem przestraszony. Kiedyś,jak nie znałem tego forum wygotowałem jedną rzecz w wodzie destylowanej i zrobiła się czarna,dlatego pytam czy w zwykłej.Przepraszam za laicyzm,ale ja mam jeden taki ,a nie kilka.Pzdr.
Posted
Dzięki viator01.Panowie z Waszym doświadczeniem, Uczycie nas mimowolnie,Wasza wiedza historyczna jest tak obszerna,że klękajcie Narody.Pamiętajcie tylko,że nie każdy 1/1 to oszołom,który nie chce się od Was uczyć.Przepraszam za siebie i tylko za siebie,ale początek musi boleć.viator pzdr.
Posted
Nie każdy 1/1 to oszołom, ale cierpliwości czasem brakuje i za godzinę, czy dwie już jest podbijanie, bo nikt nie odpowiedział, a tu czasem trzeba czasu - nie każdy wchodzi często na forum.
A ty nie masz za co przepraszać - lepiej pytać niż później żałować.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information