Blaszczu Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2015 Małe pytanie do Kolegów,nie chciałem zaśmiecać identyfikacji.Kolega bsam20 doradził aby wygotować Ż.krzyż po autolizie. W zwykłej wodzie,destylowanej czy może w innej substancji? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszczu Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2015 bjar-1 chciałeś foto po,a teraz nie pomożesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 16 Lipiec 2015 Share Napisano 16 Lipiec 2015 Tak ci się pali?A w czym chciałbyś gotować? To ma być jakieś specjalne danie? Wolisz w oliwie, winie itp.? Po co kombinować, skoro dostałeś dobry przepis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszczu Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2015 Bardziej to jestem przestraszony. Kiedyś,jak nie znałem tego forum wygotowałem jedną rzecz w wodzie destylowanej i zrobiła się czarna,dlatego pytam czy w zwykłej.Przepraszam za laicyzm,ale ja mam jeden taki ,a nie kilka.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 16 Lipiec 2015 Share Napisano 16 Lipiec 2015 Jak gotowanie, to w destylowanej. nigdy nie wiesz jaki skład ma zwykła" i znowu może być powód do korozji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszczu Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2015 Dzięki viator01.Panowie z Waszym doświadczeniem, Uczycie nas mimowolnie,Wasza wiedza historyczna jest tak obszerna,że klękajcie Narody.Pamiętajcie tylko,że nie każdy 1/1 to oszołom,który nie chce się od Was uczyć.Przepraszam za siebie i tylko za siebie,ale początek musi boleć.viator pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 16 Lipiec 2015 Share Napisano 16 Lipiec 2015 Nie każdy 1/1 to oszołom, ale cierpliwości czasem brakuje i za godzinę, czy dwie już jest podbijanie, bo nikt nie odpowiedział, a tu czasem trzeba czasu - nie każdy wchodzi często na forum.A ty nie masz za co przepraszać - lepiej pytać niż później żałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszczu Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2015 Szukajmy,Znajdujmy i Nawzajem się Szanujmy.Do Zoba na w-kopkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.