michal_39 Napisano 15 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2015 Mam 2 pytania, ostatnio wyrwałem bagneta tzw Radomiaczka za dosc nisko cene ale niestety jest troche nad nim pracy . 1.Raczką bagnetu jest troche zardzewiała opłaca sie ją czyscic w autolizie ? czy w inny sposób spróbować oraz 2.Macie pomysł jak ładnie oczyśćic te czarne wżery na ostrzu gdzieś słyszałem ze wata stalowa jest dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_39 Napisano 15 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2015 2 zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Lipiec 2015 Share Napisano 15 Lipiec 2015 Jaka autoliza,przecież tu nie ma co czyścić.Przemyj fosolem,potem wspomniana wata stalowa z WD lub czymś pochodnym.Szkoda,że jakiś cymbał zmasakrował głownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_39 Napisano 15 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2015 Wiem chyba któs sie nim bawił na budowie bo jak ja go kupiłem to był koło zatrzasku i na mocowaniach na okładziny uwalony jakby betonem ...Masz może pomysł na rozruszanie przycisku bo lekko palnikiem próbowałem i nie chce ruszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 15 Lipiec 2015 Share Napisano 15 Lipiec 2015 Możesz ewentualnie pomyśleć o taninie na rękojeść, żeby korozja pod okładkami się nie rozwijała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Lipiec 2015 Share Napisano 15 Lipiec 2015 Zatrzask pomocz w nafcie z tydzień,potem delikatnie ostukać młotkiem przez kawałek drewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 15 Lipiec 2015 Share Napisano 15 Lipiec 2015 U mnie przy zatrzaskach dobrze sprawdzają się stare aluminiowe monety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Lipiec 2015 Share Napisano 15 Lipiec 2015 Ja wole złote dukaty,ale ogólnie zasada taka,żeby podkładka była miększa od bagnetu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.