sonicsquad Napisano 23 Sierpień 2015 Share Napisano 23 Sierpień 2015 Tu fota ze stycznia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 Długo mam siedzieć bo zgłodniałem? Ogórki się skończyły a za marmoladą z wiśni nie przepadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2015 Sonic- miej Ty Boga w sercu...Licznik kręcisz?:-)PS Woda w Bałtyku nie ma więcej niż +10 st C.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Sierpień 2015 Share Napisano 24 Sierpień 2015 Czyli pasowała. Ale po wyjściu jak powieje wiaterek to chyba zmarzłeś co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 Podobno widzieli cię w pobliżu plaży ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 Może zamiast Yeti powinno być Yogi? Pono wyjada z koszyków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2017 Jak ja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 u mnie 8 stopni rano - brrr.Basen mi ścina z zimna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Ić sobie...Ja mam teraz, +21, ale boję się wyjść na ogród zapalić papierosa. I takie badziewie ma przez dwa tygodnie panować... Jak żyć? No, jak żyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 BASENIK ZIMNA WODA I FUTRO MOCZYĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Jeti jedzie na Chorwację w tym roku - to będzie jęk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Jęk bo szkodniki, bo długo, bo gorąco, bo daleko, bo drogo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Śmiejcie się, śmiejcie...Moi znajomi właśnie na Islandię polecieli- gdybym Was nie musiał dniami i nocami pilnować, poleciałbym z nimi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Ale oni nie chcieli żebyś z nimi leciał.... Po co masz ich pilnować dniami i nocami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Jeti jadę w te rejony gdzie ty :) Tylko chyba terminami się nie wbijamy razem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Nie ma śmiacia...http://www.twojapogoda.pl/polska/dolnoslaskie/wroclaw/16dniowa/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 W breslau zawsze parno i gorąco:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.