Skocz do zawartości
  • 0

stary gwóźdź,czy gwóźdź do podkowy?

Bolex

Pytanie

Napisano

witam , znalazlem takiego oto gwozdzia;pytanie czy to do pôdkowy czy raczej prymitywne dzielo z innego stulecia
dodam ze ma dlugosc 5 cm lacznie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jestem kreatywny ,np dla swojej dziewczyny zrobilem obraz ze starymi zerdzewialymi kluczami ktore wpadly pod cewke , z gwozdziem no to podesle zdj za chwile co zrobilem :D
Napisano

oto wspomniany gwozdz uswietnia teatr grecki , na filar sie nie nadaje czeka na swoje miejsce gdy znajde takich kilka wbije je elegancko w obraz z kluczami, o datowanie pytalem dla tego gdysz przez caly francuski lasze(ze 4 km i nic wogole nagle wyskoczyl on , zeby znalezc gwozdzia Cibola trzeba niezle sie napracowac i zjechac ostro z najmniejszej dyskryminacji

Napisano
Ładna figurka do akwarium =) Nie wiem czy dobrze odczytałem ale zdaje się, że machasz we Francji. Jeżeli tak do masz tam lepsze rzeczy do kopania. Olej gwoździe =)
Napisano
tak zgadza sie macham we francji , ale w rejonie 80 km zadnych romkow niema ,i poszukiwania sa tu na bardzo zeskanowanym poziomie
Napisano
da sie o ocenic ile ma mniejwiecej lat?
wiem ze z gwozdziami trudno o dokladnosc , moge dorzucic kilka zdjec

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie