bassista Napisano 28 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Jak w temacie.friedrich deutscher kaiser könig von preussen, mocowanie na szpilkę. Mosiądz, średnica ok 3cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 28 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2015 podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 To chyba jeden z wielu patriotycznych wyrobów z 1888 roku, gdy Fryderyk III był cesarzem (tylko przez ten rok). Takiej formy nie spotkałem, ale jest sporo różnych medali z tego okresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 A druga strona gładka/tylko z agrafką?Pytam, bo może to rękodzieło z np nieśmiertelnego Lernen leide zu Klagen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2015 A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2015 A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Nie wygląda to jednak na samodzielne rękodzieło...Choć http://www.delcampe.net/page/item/id,66412757,var,Medaille-Friedrich-Deutscher-Kaiser-Konig-von-Preussen,language,E.htmlpokazuje jednostronny medal" z podobnym okręgiem na środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 30 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Tamto wyglada chyba jak wpinka. Mam kilka takich roznych z mocowaniem na dlugiej, pionowej szpilce. Nie mam tam punktu odniesienia, ale patrzac na fakture czegos na czym to lezy, wydaje mj sie, ze to jest srednicy ok cwntymetra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.